2777
2789
عنوان

عروسای 99بیان

168 بازدید | 27 پست

شماهم مراسم نداشتین؟؟

شده عقده رودلم همش دلم میگیره عقدم هیچکس دورم نبود ...عروسیمم همینجوری میشه😔😔😔😔 اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام شماها چجوری کناراومدین بااین قضیه 

خودم بدبخت ترین عروس فرض میکنم 

من برای همه ی فامیل کلی توعروسیاشون کنارشون بودم ..برامنم هیچکس نمیاد 

وای من که از خدامه هیچکدوم از این مراسمای دست و پاگیر رو برگزار نکنم. نمی دونم من مشکل دارم چرا مثل بقیه دخترا برام آرزو نیست 😂

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واایییی من چن ماهه بخاطر کرونا عقدم وعقب انداختم چون نامزدم عروسی و نمیتونه  بگیره .  حس ...

واقعا خیلی حس بدیه من آتلیه هم رفتم بعدعقد اما اون لحظه هاهمش جلو چشم که کسی کنارم نبوده انگار عزاداری بدون آهنگ ورقص و...

بهتر بابا عروسی فقط اذیت داره. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
واقعا خیلی حس بدیه من آتلیه هم رفتم بعدعقد اما اون لحظه هاهمش جلو چشم که کسی کنارم نبوده انگار عزادا ...

وااایییی اره عزیزم درکت میکنم منم همش این فکرا تو سرمه 

هی میگن جشن نگیر . درصورتی ک خیلیا رو میبینم جشن گرفتن دلم میگیره 

صب کن عروس شی دلت میخواد 

فکر نکنم کلا این مراسما رو دوست ندارم 😊 خوب اگر برات مهمه صبر کن شاید واکسن کرونا اومد به امید خدا همه راحت شدیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
فکر نکنم کلا این مراسما رو دوست ندارم 😊 خوب اگر برات مهمه صبر کن شاید واکسن کرونا اومد به امید خدا ...

داره میشه یک سال که عقدم عزیزم نمیتونم بیشترصب کنم

داره میشه یک سال که عقدم عزیزم نمیتونم بیشترصب کنم

خوب پس عوضش یه ماه عسل رویایی برین با همدیگه. این چیزا فراموش میشه اونی که می مونه عشق و علاقه و خوشبختی شماست. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عروس خانم ❤