2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/3w6g_۲۰۲۱۰۱۱۲_۱۰۴۲۰۳.jpg

خییییلی کمرنگه ولی فک کنم منفی باشه. 

حالا بازم صبرکن ببین عقب میندازی یا ن اونوقت دوباره بزن

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

احتمالا مثبته . پس فردا دوباره بزار ببین فرقی داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

مثبت بالای ده دیقه الکیه

اگه واقعا بخواد مثبت باشه زیر یک دقیقه نشون میده برا من دیروز کمتر از ۱۵ثانیه نشون داد 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

عزیزم مثبته ولی ۲ روز دیگ بزار 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
مثبت بالای ده دیقه الکیه اگه واقعا بخواد مثبت باشه زیر یک دقیقه نشون میده برا من دیروز کمتر از ۱۵ثا ...

آره یه بار باردار شدم روز ۳۵ بودم (بعد عقب افتادن بود ) بی بی چک زدم همون ۲،۳ ثانیه اول مثبت شد اما متاستفانه سقط شد 

الانم همینجوری زدم گفتم ببینم چجوریاست اینو دیدم

آره یه بار باردار شدم روز ۳۵ بودم (بعد عقب افتادن بود ) بی بی چک زدم همون ۲،۳ ثانیه اول مثبت شد اما ...

۴۵ دقیقه خیلیه این مثبت برا انباشته شدن ادرار توی بی بی چک هست ولی ایشالله اگه الانم نشون نداده و منفی بگیریم چند روز دیگه مثبت بشه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...