2777
2789
عنوان

فوبیای 30 سالگی

422 بازدید | 34 پست

دو ماه دیگه 30 ساله میشم و ب شدت استرس دارم در مورد ازدواجم ک اتفاق نیوفتاده ، تو شهری هستم ک دختراش 14 سالگی ازدواج کردن ... من همش دعا میکنم این دو ماه رو رد کنم ... تایم امتحانم هست انقد استرس دارم ک چرا این اتفاق هنوز نیوفتاده تو زندگیم ک هی درس میخونم‌هی گریه میکنم ، دوستان چ نذری کنم نتیجه بگیرم ، من خیلی تنهام ، مشاوری ندارم ، چ کنم ؟ هیچ کس براش مهم نیس ... من تو مسیر خودم خوب جلو رفتم همین چیزای روتینی ک یه زن تو ایران باید ب دست بیاره ، ولی از 20 سالگیم دوس داشتم ازدواج کنم ک با وجود خواستگار جور نمیشد حتی ب خاطر شغلم پس زده میشدم ، یا خودم نمی دونستم چی میخوام ، من حاضرم تمام دستاوردامو بدم و یه لحظه مادر باشم ، با این حس چی کار کنم ... 

وقت داری گلم نگران نباش مشکل ما اینکه وقت تعیین میکنیم سی نشد دیگ نمیشه نه گلم میشه صبر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخداعاقلانه تصمیم بگیر من بخاطرفرار ازاخلاق پدرمادرم ازدواج کردم الان بشدت پشیمونم کااااش اونروزی ...

عزیزم من میتونم درکت کنم ، من بارها خواستم خودمو بکشم اما‌هیچ‌وقت ب ازدواج فک نکردم چون فک کنم از ازدواج بیشتر از مرگ خودم میترسیدم ، بهت سوده هروی رو‌پیشنهاد میدم کمکت میکنه ، ب من خیلی کمک کرد الان اروم گرفتم ب خدا قسم ک اگه تو گندترین زندگی گیر باشی سوده بهت کمک میکنه هیچ وقت نا امید نباش 

اطراف ما که همه دنبال دختر شاغلن شغلت چیه عزیزم؟ سنت هم زیاد نیست، عروس ما ۳۲ سالگی با داداشم ازدو ...

پرستارم ، فرهنگ شهرای دیگه متفاوته ، میدونی من چ‌قد ب هاطر شغلم طرد شدم