2777
2789
عنوان

اگه توی مهمونی بچه های دیگه بچتون رو بزنن واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 56 پست

من به بچم یاد دادم اگر کسی زد دو تا بزنه ،اگر هلش دادن دو دستی هل بده جوری که اون بچه پر رو بخوره زمین..بجای دخالت به بچه هاتون یاد بدید از خ.دشون دفاع کنن .نه اینکه شروع کننده باشن.متاسفانه بعضیا انگار اومدن سیرک.چنان با نگاه ها اون قلدر رو تحسین میکنن که انگیزش واسه کتک کاری بیشتر بشه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین حق با دخترت باشه ازش دفاع کن اگه نه دخترت و متوجه کار بدش بکن تو فامیلای ما

زنداییم همیشه بخاطر بچه ش با هه دعوا میکنه

پسر خیلی اعتماد به نفس داه

ولی هیچ دوستی نداره

و تو مدرسه ام که مامانش پیشش نیست ازش دفاع کنه

اعتماد به نفسش پایینه

بخاطر همین بچه روابط اجتماعیش ضعیفه

از طرفی خاله ام همیشه پیش بقیه چه مقصر بچه ش باشه چه چه نباشه بچه رو میزنه

یا خوردش میکنه

بخاطر همین بچه دیگه پررو شده 

میگه این که بهرحال منو میزنه پس هرکاری دلم بخاد انحام میدم

ولی داداشم همیشه اگه مقصر باشه تو روش تو جمع بهش میگن نقصر تویی ولی دیگه دعوا نمیکنن

از دل بچه ام درمیارن

تو خونه باهاش دعوا میکنن 

اگرم مقصر نباشه بهش میگن برو از خودت دفاع کن 

پشتشو میگیرن 

و تفاوت هرسه تاشونم کاملا قابل مشاهده س

بنظذم هیچوقت خوردش نکن تو جمع

چون بعدا اعتمادشو بهت از دست میده

مغرورشم نکن

که اینجوری تنها میمونه و خودش صربه میبینه

بچتو پیش بچه ای ک کتک میزنه نبر 

اگه بچه از بچت بزرگتره دخالت کن و ب اون بچه تذکر بده 

به دخترت یاد بده از خودش دفاع کنه تا همیشه که نمیتونی دخالت کنی اینجوری دخترت هیچ وقت نمیتونه حق خودشو بگیره همیشه چشمش به شماست

منم با همچین مشکلی مواجه هستم اگه دخترم از خودش دفاع کنه هیچی نمیگم ولی اگه دفاع نکنه حتما دخالت میکنم 

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
تولددخترم بودپسرجاریم چنان زدتوسینه دخترم که نفسش رفت وسینه دخترم تاچندوقت کبودشده بودهمه ناراحت شدن ...

منم توی همین شرایط بودم پسره احمق داشت با لگد میکوبید وسط سینه دخترم

داشتم دق میکردم با دیدن این صحنه

یاعلی
من به بچم یاد دادم اگر کسی زد دو تا بزنه ،اگر هلش دادن دو دستی هل بده جوری که اون بچه پر رو بخوره زم ...

نه باید به بچه یاد بدین که اگه کسی کتکش زد و زورشم‌ بهش میرسید دستاشو بگیره و بگه دیگه باهات بازی نمیکنم چون زدن کار بدیه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

ادم واکنش و طرز حرف زدن بعضی ها رو تو این تاپیک میبینه واقعا متحیر می مونه ! واقعا زدن بچه ای که درست تربیت نشده ، ادبش می کنه !!! 

دوست عزیز با این شرایط هم بازی، مراقب بازی شون باشید و نذاری کار به اینجاها برسه 

نه الهی بمیرم اینقد مظلومن بچه هام🥺 تو خونه هم اگه پیش بیاد فقط دعوا لفظی دارن روی هم دست درازی نمی ...

عزیزم

خب درست تربیت شدن

بچه های دور و ور من کتک کاری کردن بازیشون

یعنی بهش میگن کشتی!!! 🤦‍♀️

از همدیگه ام ناراحت نمیشن

خیلی استرس زاست

من مدام چشمم بهشونه که بگم از این بازی‌ها نداریم 

اگر بچت خیلی کوچیکه باید خودت هواشو داشته باشی، بزرگتر که شد بهش یاد بده که از خودش دفاع کنه، شما دخالت نکنید تا از پس خودش بربیاد... پسر منم کوچیکتر بود پسرعموش که نزدیک سه سال بزرگتر از پسرمه خیلی اذیتش میکرد چون بهش حسودی میکنه، پسرم سریع گریه میوفتاد میومد به من و باباش میگفت، منم تو خونه روش کار کردم الان از خودش دفاع میکنه ، ولی تا اونجایی که ممکنه باید به بچه ها یاد بدیم که حق زدن ندارن.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
بچتو پیش بچه ای ک کتک میزنه نبر  اگه بچه از بچت بزرگتره دخالت کن و ب اون بچه تذکر بده  ب ...

توی به مراسم جشن بودیم خیلی سر صدا بود دخترم با بچه ها دوست داشت بازی کنه یک لحظه ازم دورشد صدای جیغش رو توی اون شلوغی شنیدم دیدم پسره خرس گنده داره با لگد میزنه تو سینه دخترم

خاله اون پسرم توی اتاق بود اما مثل ماست فقط نگاه میکرد

یاعلی
من به بچم یاد دادم اگر کسی زد دو تا بزنه ،اگر هلش دادن دو دستی هل بده جوری که اون بچه پر رو بخوره زم ...

این روش که اصلادرست نیست اینجوری بچه یادمیگیره کاری که اون طرف انجام داده کارخوبی بوده که مامانم تاکیدکرده من دوبرابربیشترشوانجام بدم😑درواقع بدبودن رویادش میدی نه دفاع کردن،دفاع کردن یعنی نذاری اصلاکاربه جایی بکشه که روت دست بلندبشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه باید به بچه یاد بدین که اگه کسی کتکش زد و زورشم‌ بهش میرسید دستاشو بگیره و بگه دیگه باهات بازی نم ...

افرین

من همیشه به پسرم میگم ما کسیو نمیزنیم

همونجوری که دوس نداریم کسی مارو بزنه

جدی و با خیره شدن تو چشمش میگم

اما الان ماشالله بزرگ شده

بهتر همو میفهمیم