بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بقیه سرزنشم میکنن که بین بزرگترا کدورت میشه دخالت نکن
بچه تون اگه خیلی کوچیکه باید به بازیشون نظارت داشته باشید و نذارید کار به اونجاها بکشه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
از یه سنی به بعددیکه بچه حالیش میشه با بقیه چطور باید رفتار کنه از بچهایی که الکی بقیه بچهارو میزنن متنفرم پسر خود من دوسالو نه ماهشه تا حالا کسیونزده ینی بهش یاد دادم که الکی نزنه
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
بچه های برادرم از پسرم بزرگتر هستن اگه هولش بدن سریع چشم غره میرم و میگم عمه نکن عزیزم . بعد هم از کنار پسرم تکون نمیخورم چون واقعا کوچیکه . اما یه بار پسرم رو زد تو گوشش من چنان دادی زدم سر پسر برادرم که نگو . خیلی ناراحت شدم
چون پسرم یکسالش بود خیلی کوچیک بود
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نه الهی بمیرم اینقد مظلومن بچه هام🥺 تو خونه هم اگه پیش بیاد فقط دعوا لفظی دارن روی هم دست درازی نمیکنن
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ