2777
2789
عنوان

خواهرم راست میگه یا ادا درمیاره؟

251 بازدید | 13 پست

یه خواهر ۱۴ ساله دارم که از روی بچگی با یه پسر همسن خودش دوست شده بود و به ما میگفت که یه دختره و فلان و این حرفا و جلو چشم ما باهاش حرف میزد و ما بعد از مدتی فهمیدیم خیلی از دستش ناراحت و عصبانی شدیم خیلی دعواش کردیم چون توی شهرستان زندگی میکنیم این چیزا برامون جا نیافتاده... از اون روز به بعد خواهرم ازش متنفر شده و همش ناراحته نه درس میخونه نه کاری میکنه همش تو حال خودشه و همش گریه میکنه و بد اخلاقی ... جواب همه رو میده همش میگه میخوام بمیرم و تا یه ذره چیزی میشه میگه میخوام خودمو بکشم... ما هم همه جوره حمایتش میکنیم و هیچ جوری نمیزاریم احساس ناراحتی کنه و همه چی در اختیارش میزاریم الان مدتیه اون پسره دوباره مزاحم میشه با شماره های متفاوت و هر کاری میکنیم ول کن نیست و خواهرم همش حالش خرابه ... هرچی بهش میفهمونیم که گور باباش همش حالش خرابه و میگه ولم کنید میخوامبمیرم و این حرفا ‌‌‌...الان تا بهش میگیم درس بخون جا نمونی و این حرفا میگه حوصله ندارم و این حرفا ... غروب هر کاری کردم آروم نشد یکم باهاش دعوا کردم... احساس میکنم داره فیلم بازی میکنه جلومون تا کنترلمون کنه چون رفتارش بیش از حد غیر طبیعیه...به نظرتون چیکار میشه کرد؟... حال هممون براش داغونه 

باهاش خوب رفتارکنید محبت کنید کارایی ک خوشحالش میکنه بکنید ک کلا اون قضیه فراموشش بشه عادیه تو این سن براش 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
باهاش خوب رفتارکنید محبت کنید کارایی ک خوشحالش میکنه بکنید ک کلا اون قضیه فراموشش بشه عادیه تو این س ...

همه کار میکنیم براش ولی میگه فکر میکنید دلم خوش میشه فکر میکنید گول میخورم؟...منم بخاطر این حرفا دیگه دارم بهش شک میکنم که راس میگه یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سن طبیعی .میخواد با جنس مخالف باشه .و اگه جلوش بگیرین‌ با دعوا و... تازه بدتر میشه .و روحیه ا ...

براش توضیح دادیم و بهش فهموندیم چون پسره یه پسر کثیفه الان از این داغونه که گولشو خورده... خودش هیچ گونه تمایلی به دوستی نداره و الان میگه نمیدونم چطور قبول کردم باهاش دوس شم ... پسره یه پسره ولگرد و بی هیچیه ولی ما یه خانواده ی ابرودار

ولی ببخشید دلیل نداره ناراحت باشه .من ولی دیدگاه خودمو میگم فقط واسه این ناراحت که شما‌ فهمیدن‌ وگرنه باز به کارش ادامه میداد .چون وقتی 14سالشه و خودتون میدونید بچه های جاهایی از دوازده سالگی دوست پسر و‌ ... راحت میفهمن .و مثل دوره ما نیست که سن این ها بگیم بد .وگرنه اگه خانواده نمی فهمید به کارش ادامه میداد‌.فقط علت ناراحتیش این که چرا‌ شماها فهمیدین‌ و این باعث تمام ناراحتی هاش‌ .

وفکرتون‌ درست میخواد کنترلتون‌ کنه .وگرنه اگه از بابت این که گول خورده خب الان که چیزی نشده بشینه درسش بخون‌.این کارها فقط بهونه هستش  که بخواد شما دست از سرش بردارین‌ و ...البته دیدگاه من بود چون من کاملا اطرافم همچین چیزایی دیدم .