2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم عروسی شو گذاشت بیچاره گفت جدا نشدم خیالتون راحت😂

اخه قبلن همیشه با شوهرش عکس میذاشت و‌ یادآوری میکرد خلبانه😄اگر میخواست چیزیو ثابت کنه عکس جدید میذاشت نه فیلم عروسی

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
در اینکه چشم زخم حقیقت محضه حقه و هیچ شکی توش نیست ولی گاهی بعضی ها عجیب انگار حرز دارن و مصونن  ...

اره روی بعضی خیلی اثر میکنه روی یه عده هم نه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اخه قبلن همیشه با شوهرش عکس میذاشت و‌ یادآوری میکرد خلبانه😄اگر میخواست چیزیو ثابت کنه عکس جدید میذا ...

گفتش که دیگه از قضاوتهای مردم درمورد خانوادم خسته شدم،تو این مدت هم که شایعه کردن جدا شدم،خواستم فیلم عروسیمو بذارم که خیالشون راحت شه،دیگه هم هیچی از زندگی شخصیم منتشر نمیکنم😁

گفتش که دیگه از قضاوتهای مردم درمورد خانوادم خسته شدم،تو این مدت هم که شایعه کردن جدا شدم،خواستم فیل ...

خب خداروشکر، کاش همه ی بازیگرا همین تصمیم رو بگیرن