2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نمیدونم حاملم یا نه. فردا میرم دکتر چون رحمم درد میگیره ول میکنه لگن درد کمردرد 😣

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
از این علائم چیزی مشخص نمیشه تا موعدت صبرکن ان شاء الله که بارداری🌺

این ماه بعد پاکی یکی دوبار اقدام کردم بعدم پیش شوهرم نبود تا اخرای سیکل😓اخه ماه قبلم همینجوری بود

هقب انداختی؟چند ماه اقدامی؟

اره ی 5روز عقب انداختم. فعلا 1ماهه 2بار اقدام کردم در ماه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
انشالله ک بارداری عزیزم

انشاالله. خدا کنه کیست چیزی نباشه. ازبس شوهرم گفته من میدونم توحاملیه هی میگم نکنه نباشم شرمندش بشم 😣

انشاالله. خدا کنه کیست چیزی نباشه. ازبس شوهرم گفته من میدونم توحاملیه هی میگم نکنه نباشم شرمندش بشم ...

نه عزیزم انشالله ک نیست مگه کیست داشتی قبلا؟من ماه اول ک اقدام داشتم بیست روز عقبانداختمدیگه فک میکردم باردارم از دادم منفی شد سونو دادم گفت مشکلی نداری ن کیست ن تنبلی دو روز بعدش پری شدم از اون موقع ب بعدم منظمه دیگه سه چهار ماه اقدامم ولی هر ماه بدون برنامه ریزیه هی میرم شهرستان پیش شوهرم نیستم اصلا