2777
2789
عنوان

بچه ها با نامزدم چجوری رفتار کنم

106 بازدید | 10 پست

بچه ها الان پنج ماهه ک ما باهم نامزد کردیم نامزدم منو خیلی دوست داره منم همینطور ولی حس میکنم یکم باهام سرد شده ،البته خودمم دلیلشو میدونم دوبار سر چیز مختلف عصبی شدم و باهاش یکم با بد خلقی حرف زدم و همینطور ی بارم باهاش یه شوخی کردم ک بعدش وقتی بهش فکر کردم دیدم یکم توهین آمیز بود 

بچه ها نامزد من آدم خیلی باهوش و زرنگیهه هیچی رو بروش نمیاره ولی حس میکنم یکم ازم ناامید شدع

سرکار خیلی میره؟ فک کنم بخاطر کارشه

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره می‌ره سرکار خیلی هم خسته میشه

بخاطر اونه 

نگران نشو به دلت بد راه نداره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

[QUOTE=172375799]باید بگی چه شوخی کردی مگرنه اینطوری نمیتونم کمک کنم😂😂[/QUOTE

من با دوستام خیلی اینجوری شوخی میکردیم ،یروز داشتیم با نامزدم می‌رفتیم بعد یه سگ دیدیم ،یهو از دهنم پرید و گفتم نه دوستته ها😑

ولی بعدش کلی معذرت خواستم گفتم ک از دهنم پرید اونم با خنده گفت ک دستت درد نکنه سگمونم کردی دیگ

ولی حس میکنم ناراحت شد ولی ب روش نیاورد