2777
2789
عنوان

هفته ۳۹ ام و هیچ علاعمی ندارم

404 بازدید | 10 پست

سلام خانومای گل 

کیا هفته ۳۹ هستن 

من دیگه بریدم.خیلی خسته شدم.صبرم تموم شده.هیچ علاعمی از زایمان ندارم😞

سزارینی نیستم برا همین معلوم نیس تا کی باید صبر کنم تا طبیعی زایمان کنم.

تا میرم حموم همش استرس اینو دارم که اگر کیسه ابم پاره بشه تو حموم که نمیفهمم🙄🙄

همش استرس دارم.همش میگم ینی من این بچه رو بغل میکنم

شبا که از کمردرد و لگن درد خواب ندارم.تا صبح صدبار از این پهلو به اون پهلو میشم.کلا نمیتونم تکون بخورم. استخونای کمر و واژنم انگار داره بااااز میشه از درد.حس میکنم بچم پایین اومده.انگار یه چیزی به لگن و پهلوهام فشار میاره

ترشحاتم زیاد شده . همش توهم میزنم میگم نکنه کیسه آبمه ک سوراخ شده یا پاره شده

معذرت میخام موهای زاعدم رو هم اصلا نمیتونم باژیلت بزنم چه راهکاری پیشنهاد میدین 

علاعم اولیه زایمان و یا پارگی کیسه اب چطوریه 

اگر کیسه اب پاره بشه تکون میخوره شکمم و یهو خالی میشه؟!

از پودر موبر استفاده کن

انشالله که به سلامتی زایمان میکنی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

ببین همین ک درد داری برو زایشگاه معاینه کنن ببینن دهانه رحمت باز شده یانه بعدش حموم رفتنی بشین پاشو کن بزار راحت زایمان کنی ...بده همسرت اصلاح کنه یا واجبی بزار

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیزم سوره ولعصر و انشقاق بخون..این روزا تموم میشه و فرشته کوچولوتو بغل میگیری . ب چیزای خوب فکر کن ..از الان خودتو شیو کن تمیز کن ک استرس نداشته باشی .از پودر موبر استفاده کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوش بحالت زایمان کردی . راحت شدی  ضرر نداره برا نی نی پودر؟

فک نکنم ضرر داشته باشه باز بپرس

ولی من استفاده کردم یبار روزای آخرم

ممنون گلم انشالله توهم به سلامتی زایمان میکنی راحت میشی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏