2777
2789

خيلي حسه خوبيه خيلي بامزه هست فقط حرصه دوستاش حسابي درمياداي كاش يه بهونه ديگه بياره كه نره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خيلي حسه خوبيه خيلي بامزه هست فقط حرصه دوستاش حسابي درمياداي كاش يه بهونه ديگه بياره كه نره

😂کجاش بامزن نشونه ی بدبختیه

من بابامم بگه نرو بیرون محترم قانعش میکنم که اختیار من دست خودمه

چه برسه بشم بدبخت پسر‌ مردم

اخرم پسره ولش میکنه میفته دنبال دوستاش 

اون موقع اونا محلش نمیدن 

ما از شوهرمونم اجازه نمیگیرم دوست پسر آخه؟  من فقط دعا میکنم با اون پسره ازدواج نکنه چون بد ع ...

دقیقا اجازه ی یه زن به عنوان یه ادم مستقل دست خودشه

حتی در مقابل شوهر دوس پسر ک جای خود داره

دقیقا اجازه ی یه زن به عنوان یه ادم مستقل دست خودشه حتی در مقابل شوهر دوس پسر ک جای خود داره

حالا این ک خوبه من ی دوستی داشتم پسره گفته بود بهش ک از شلوار خوشم نمیاد زن باید دامن بپوشه همیشه

این خرفتم کلا دیگه فقط دامن میپوشید تو خونه😂😂😂

میگفتم بابا بذار اگه زنش شدی تو خونه خودت بپوش میگفت نهههههه دوست داره باید بپوشم از الان 😐

نمیدونم والا میترسم یه چیز بگم اینجا بعضیا ناراحت بشن 

کلا یجوری میشم وقتی یکی همچین حرفی میزنه که عشقم اجازه نداد😑

من اگه دوست پسر داشتم و همچین حرفی میزد میگفتم اوکی نمیرم ولی اونم هر بار میخواست بره پیش دوستاش دهنش سرویس میکردم نمیزاشتم بره 

غیر اینه که هر چیزی باید دو طرفه باشه...

نمیدونم والا میترسم یه چیز بگم اینجا بعضیا ناراحت بشن  کلا یجوری میشم وقتی یکی همچین حرفی میزن ...

دقیقا‌خب اینم همین کارو میکنه شب و روز دعوا دارن

ادم‌مگه میره تو رابطه برا جنگ و دعوا