2777
2789
عنوان

😍عاشقانه😍

104 بازدید | 5 پست

من از آغوش تو💞
بارها به بهشت رفته‌ام
بهشت مگر كجا مى‌تواند باشد
جز آنجا كه با خودت نگويى
كاش جاى ديگرى بودم؟

💋❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

‌🌷 🌾 🌿 به نقد اندر بهشت است آن که یاری مهربان دارد #سعدی 🌷 🌾 🌿

در دیاری که دراونیست کسی یار کسی

کاش یاربکه نیفتدبه کسی کار کسی

داشتم اینو 👆تو ذهنم میخوندم که شما این بیت زیبا رو فرستادین ممنون ازتون🙏🙏🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
در دیاری که دراونیست کسی یار کسی کاش یاربکه نیفتدبه کسی کار کسی داشتم اینو 👆تو ذهنم میخو ...

🌷 🌾 🌿

زندگانی گر کسی بی عشق خواهد من نخواهم

راستی بی عشق زندان است بر من زندگانی

#شهریار
🌷 🌾 🌿

عرض ادب، بیت ارسالی شما هم از ابیات نابی هست. سپاس از بزرگواری شما.

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
🌷 🌾 🌿 زندگانی گر کسی بی عشق خواهد من نخواهم راستی بی عشق زندان است بر من زندگانی #شهریار 🌷 🌾 ...

💐💐💐

2790
2778
2791
2779
2792