2777
2789
عنوان

تقویت مژه

317 بازدید | 13 پست

من یه اشتباهی کردم رفتم کاشت رو مژه هام انجام دادم

و بعد از ریموو کردنش خیلی کم پشت و بد شده

خیلی جاهاش هم خالی شده

برای تقویت و پرپشت شدنش چیکار کنم

میشه راهکار بدین

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 

منم این اتفاق برام افتاد و تو تاپیک اینجا خوندم پماد آ چشمی که فقط بلند میکنه مژه رو ولی پرپشت اصلا.روغن های مختلف هم مثل نارگیل و بادام و کرچک وفندق  و رزماری هم تاثیر نذاشت😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این اتفاق برام افتاد و تو تاپیک اینجا خوندم پماد آ چشمی که فقط بلند میکنه مژه رو ولی پرپشت اصلا. ...

برا وازلین هم من شنیدم میگن خوبه

شما چیزی میدونی در این مورد؟

البته وازلینی که دارم حاوی روغن آرگان و بادامه

برا وازلین هم من شنیدم میگن خوبه شما چیزی میدونی در این مورد؟ البته وازلینی که دارم حاوی روغن آرگا ...

اره اونم شنیدم ولی امتحان نکردم مثل همون پماد هست.و اینکه تقویت کننده سریتا هست که اونم تاثیر میزاره ولی اگه قطع شه به شدت ریزش میاره و همیشه باید مصرف شه

وقتی میرم حمام بیشتر میریزه

عزیزم من برای ریزش شامپو اویدرم مخصوص ریزش و تقویت رو استفاده کردم معجزه کرد 

و ریزش موهام خیلی کم شد و بهتر شد

عزیزم من برای ریزش شامپو اویدرم مخصوص ریزش و تقویت رو استفاده کردم معجزه کرد  و ریزش موهام خیل ...

آها باشه عزیزم از داروخونه یه شامپو گرفتم ۴۵ تومن ولی روش نوشته مخصوص موهای چرب دوبار زدم بدتر شدم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
آها باشه عزیزم از داروخونه یه شامپو گرفتم ۴۵ تومن ولی روش نوشته مخصوص موهای چرب دوبار زدم بدتر شدم&n ...

من انواع اقسام شامپو ها رو امتحان کردم

این بینشون خیلی خوب بود و تاثیر داشت

2790
2778
2791
2779
2792