2777
2789

شازده کوچولو 

کاربر جدید نیستم      زندگی خوابگاهیی باعث میشه خیلی چیز های عجیب برات عادی بشه مثلا من قبلا نمیدونستم حوله هم کپک میزنه ولی حوله ی هم اتاقیم کپک زد 😂  یه بار یادم رفته بود غذا رزرو کنم گرسنم بود یک کم ماکارانی از جمعه مونده بود یک کم هم برنج از ناهار دیروزم هر دوتاش کم بود با هم قاطی کردمشون گرم کردم خوردم  انقدر خوشمزه بود که الان هم که برگشتم خونه بعضی وقتها برنج رو با ماکارانی قاطی میکنم میخورم 😑😁      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☀بسم الله الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة اللّه.

قرآن .

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

خیلی کتاب خوندم نمیتونم بگم بهترین کدومه، زوج درمانی داتیلیو رو دوست دارم، کتاب الگوی سوم هدایت نیا و جلد 19 مجموعه آثار شهید مطهری هم عالیه،

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...