2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هعیییییییی 

چی بگم 

از کدوم بگم 

ولش کن 

اصن نمی‌خوام ازشون حرف بزنم که یادم نیان 

فقط می‌خوام بگم خدایا خودتی و خودت 

هیشکی نیست 

فقط تو میتونی 

همین...

شکننده ای سخت...
برو بهش بگو

محاله😑

شمارشو به سختی گیر اوردم که فقط بفهمم کسی تو زندگیشه یا نه همین.

تا اون چیزی نگه محاله حرفی بزنم

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
منم چند سال پیش همین تجربه رو داشتم 

خیلی عذاب اوره هیچوقت فک نمیکردم انقد درد ددشته باشه تازه من خیلی به نوبه ی خودم ادم قوی هستم ولی اون شب داقعا کم اوردم،خودش بهم گفته بود شب عروسیم که اومدی باهام پشم تو چشم نشو 

اون منو نمیدید ولی من از دور همه چیزشو میدیدم الان بداز گذشت ۱ونیم سال هنوز همه چیز عروسیش مو به مو یادمه ،و اینجاست که وقتی به خاطراتت فک میکنی وحشتناک ترین چیزه کاش میشد یسری پیزارو از ذهن پاک کرد واقعا درد اوره

امروز دخترم گریه کرد می گفت ابجی داداش می خوام ولی به خاطر مشکلات اقتصادی نمی تونیم بچه ی دیگه ای داسته باشیم خیلی دلم براش سوخت

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
دلم میخواد گریه کنم اما دلم هم نمیخواد خیلی حرفها داشتم بزنم که نزدم منم میتونستم بگم که چه حرفهای ...

تاوقتی با عشق غذا براش نپزی غذاهات واسش خوب جلوه نمیکنن چون حست تو غذا تاثیر داره 

حتما عزیزم تغییر بده روال رو.. 

حتما ظهر غذا خوردی .. بگو واسه شب چی بزاری زود بپز .. غذای شب شما باید خوشمزه تر باشه.. 

چون همسرتون همیشه شبها خونه هستن... همسرتون نیاز داره شبها عطر خوشبوی غذارو تو خونش استشمام کنه 

دوس داره با شما سر سفره غذا لذت ببره از غذایی که بخاطرش درست کردی 

و بخاطر خودت .. 

بخودت اهمیت بدی به همسرتم اهمیت میدی ... 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
بدها خیلی پشیمون میشی 

اون دوسم داره...بلاخره یه روز بهم میگه...هرچند هرچیزی وقتی ارزش داره واست که ذوقشو داری..میترسم یه روزی بگه که دیگه حسی بهش نداشته باشم..

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
2790
2778
2791
2779
2792