2777
2789

واقعا برگام از این سوالاتونه که میریزه همینجور:/

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجویز پزشک باید باشهه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
رومورفولوژی چی؟

اگر به علت واریکوسل باشه اره .... اگر مشکل ژنتیکی یا مشکلات دیگه نه تاثیر نداره

در واقع این دارو جریان خون رو زیاد میکنه و مواد مورد نیاز برای تولید اسپرم رو فراهم میکنه ولی اگر بدن مشکلی داشته باشه که توان تولید اسپرم سالم نداشته باشه یا مجراهای اسپرم بر مورولوژی اسپرم روخ خراب کنن یا تکمیل نکنن نه زیاد تاثیر نداره..ولی در کل خیلی داروی خوبیه ما برای بیماران کرونایی استفاده میکنیم خیلی عالی جواب داده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
بله واریکوسل داشته  اما میگن مورفولوژی درست نمیشه

تعداد اسپرمشون بالا فرته؟ یعنی واریکوسل رفع شده؟ اگر مشکل رفع شده و مورفولوژی هنوز بد هست دلیلش رو دکتر باید تشخیص بده و رفع کنه..اگر یواش یواش داره تعداد بالا میره الان نمیشه گفت ممکنه درست بشه...یک دارو اینقدرا هم نمیتونه موثر باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
تجویز پزشک باید باشهه

دوسال پیش عمل کرد  قبل عمل دارو میخورد برعکس جواب میداد تا اینکه حرکت صفر شد بقیه خوب بود عمل کرد بعد  دوسال رفت دید یطرف باز عود کرده و از اسپرمم تعریفی ندارع و افتضاح یه دکتر رفتیم گفت عمل و یکی دیکه  چن تا دارو داد گفت ببینیم