2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول خوب😂 کار راحت البته قبل کرونا الان که افتضاح... شوهر من پرستار نیست البته

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 

ما جفتمون پرستاریم

من با شغلش مشکل ندارم اون زیاد دوست نداره من شیفت شب باشم جوری که الان فقط سه روز اونم روزها شیفت می دم 

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
پول خوب😂 کار راحت البته قبل کرونا الان که افتضاح... شوهر من پرستار نیست البته

پول خوب؟؟😑😑

تحتمالا پول خوب رو براتون قشنگ معنا نکردن

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

من همسرم پرستار نیست ولی از دوستان دیدم ک مزیتش اینه ک بازار کارشون خوبه چ برای مهاحرت چ داخل کشور،میتونن حتی درامد خوبی داشته باشن اما خب مقدار زیادی از کار خونه و مسئولیت های بیرون میفته گرذن شما چون ب هرحال کار شیفتی خیلی سخته

داداشم پرستاره فعلا مجرده ولی دائم شیفته موقعی که شیفت شب باشه روزا همش خوابه تو خیلی از مراسما و دور همی ها نیس .بدیش اینه که تایم کاری ثابت نیس مثلا کسی که کارمند باشه میدونه از 8تا 2سر کاره ولی شغلای بیمارستانی ی روز صبح شیفتی ی روز عصر نمیشه برنامه ریزی کرد

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
شوهر من پرستاره تا قبل کرونا مشکلی نداشتم  ولی الان همش دلهره داریم البته یبار مثبت شدیم

ما هم جفتمون گرفتیم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم