2789
عنوان

فسنجون

104 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برای بار اول میخام فسنجون درست کنم 

چند ساعت زمان میبره پختش؟

فوت و فن خاصی داره؟

تو گوگل سرچ مبکنم توضیحات یه جوریه هرکی یه چیزی میگه...!

فمنیست. 

سلام عزیزم.فیلم دستور فسنجون آقای سامان گلریز رو ببین.من درست کردم،خوب بود.همه فوت و فن رو هم میگه.

زمان پخت هم مثل مرغ هست دیگه.

البته با چرخکرده هم درست میکنند که من با مرغ ترجیح میدم

من اینجوری درست میکنم

گردو رو چرخ میکنم .پیازم جدا چرخ میکنم با کمی روغن سرخ میکنم اب میبندم روش جوش که اومد گردو رو اضافه میکنم یکم که جوشید ادویه ها به همرا ه رب انا مرغ هم جدا میپزم سرخ میکنم میندازم داخلش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مغز گردو هر نفر دوتا قاشق غذا خوری سر پر

گوشت چرخ کرده استفاده میکنم قلقلی میکنم

از صبح باید بزاری سه چهار ساعت زمان میخواد

یه پیاز رنده میکنی قشنگ با گوشت ورز میدی تاکامل یه دست بشه و چربی گوشت به دستت بچسبه

اب میزاری جوش بیاد گردو اضافه میکنی گردو هم باید خوب خوب چرخ شده باشه 

قلقلی های که درست کردی تو ماهیتابه با روغن سرخ میکنی مواظب باش که از هم نپاشه

سرخ که شد به اب جوش اضافه میکنی 

ادویه هم فقط نمک و فلفل میخواد

درشو میبندی شعله کم اروم اروم بپزه و روغن پس بده اماده که شد ربع انار و یه ثاشق چای خوری شکر حتما بزن که زمختی رب انار رو بگیره زیاد نزنی که خورشت شیرین میشه

راحت تر از فسنجونی عدای وجود ندارهپیاز رو نگینی ریز سرخ کن زیادم تیره نشه من قبلا رنده میکردم الان حس میکنم نیازی ب اینکار وقتبر نیست. گردو رو هم اصلا تف نده قبلا میدادم زردچوبه قبلا نمیرختم ولی جدیدا میریزم کمی نمک خیلی کم گردوبزار بچوشه جوشی زیرشو کم کن برو گردش خرید بیا ی ساعت مونده ب خوردنش مرع تیکه رو بریز اهل قرو فر نباش مرع همونطوری بنداز توش بدون تف دادن یا بعصا جدا میپزن..اخر سر میندارن توش نباش .رب انار ملس س قاشق اگه طعم تلخی میداد کمی شکر . نکته ک شیرنی رب و شکر باعث متلاشی شدن مرع میشه ولی اشکالی نداره...اگه رب انار گرونه نداشتی سرکه و شکر ..‌ درحین پخت اب سرد یا یخ . بنداز اصلا اینکارا رم خواستی نکن  بخور حالشو ببر  من گردو نمیخرم چون گرونه مفتی بهم از باع مادرو مادرشوهر میدن