2777
2789
عنوان

داغونم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 44 پست
روانپزشک نه اون مشاوره س که نصیحت میکنه البته روانپزشکم بهت راهکار میده اگر دارو لازم داشته باشی برا ...

خب پس حتما میرم ینی اگ درست بشم دیگ هیچی از خدانمیخام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه وسواس شستشو خود به خود حل شد ؟

وسواس شستشوم ب قدری شدید بود ک نه خونه کسی میرفتم نه میزاشتم کسی بیاد.یهwcمیرفتم دیگ دوش میگرفتم صدبارپامومیشستم و کلی کارای عجیب غریب.بچه دار ک شدم ازبس سرم شلوغ شدمیدیدی ۱۰روزه حموم نرفتم.کم کم همه چی یادم رفت.معجزه شد.ولی جاش وسواس فکری اومد سراغم😭

وسواس شستشوم ب قدری شدید بود ک نه خونه کسی میرفتم نه میزاشتم کسی بیاد.یهwcمیرفتم دیگ دوش میگرفتم صدب ...

عه مگه میشه ور این حد شدید بوده باشه خودبه خود خوب میشی شاید همون اسنترا خوبت کرده!اهان شاید وسواس شست شوت خوب نشده تبدیل به فکری شده

عه مگه میشه ور این حد شدید بوده باشه خودبه خود خوب میشی شاید همون اسنترا خوبت کرده!اهان شاید وسواس ش ...

نه آسنترا خوب نکرد قبل اینکه دکتر برم خوب شد.یدکتر اعصاب روان و بخاطر فکری رفتم ک آسنترا داد بکماه خوردم هیچ تغییری نکردم دیگ قرص و قط کردم دکترم نرفتم.یهوخوب نشدا ب مرور خوب شد کم کم کلم تموم شد ولی تبدیل ب فکری شد.فکری عذاب اورتره بنظرم😭