2777
2789
عنوان

داغونم😢

256 بازدید | 44 پست

سلام.ی مشکلی پیداکردم خواستم ببینم کسی عست اینجایه راهکاری بهم بده.

دوساله ک قدرت انتخابموازدست دادم ،وسواس فکری گرفتم،برای یه لباس صدبارمیچرخم .اخرشم هیچی نمیتونم انتخاب کنم .هیچی ب دلم نمیشینه.پولش برام مسعله نیست .یااگ یچیزی بخرم میام خونه صدردصدپشیمون میشم.شبوخابم نمیبره .باخودم هی کلنجارمیرم صدتا ایراداز وسیله درمیارم.دعا دعامیکنم صبح شه برم پس بدم دلم آروم شه..دست خودم نیست ..

خیلی گریه کردم سراین مسعله..تاکی نبایدخریدکنم..

۲۵ سالمه متاهلم هستم..شوهزم دیگ داره عنگ میزنه بهم.قبلا اینجوری نبودم دوساله هیچی نمیتونم بخرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسواس   خیییییلی بده   من وسواس  موقع  وضو داشتم   پدر ادم  ...

چیکارکنم درست شم.واقعا درعذابم .توخلوت خودم کلی گریه میکنم .خدارومنت میکنم ک درست شم.الان همه تیپ میزنن راحت خریدمیکنن من از ترسم هیچی نمیخرم ک مبادا پشیمون شم

منم تو این مورد وسواسی ام شدید  مخصوصا الان ک هرسال همه ترندا باب میلمه یچیزی بگیرم پشیمون میش ...

خیلی دردبدیه .همه میگن بخر بپوش حتی اگ بد بود.ولی فکرم مغزم درگیرمیشه عذابم میده.ترجیح میدم کهنه بپوشم دیگ خریدنکنم

عین ابجی منی اون یه چیزو سه بار عوض میکنه،ببین اول چیزی که میخای بخری تو ذهنت تجسم کن بعد بخر مثلا مانتو چه مدلی شیک با تجسم انتخابت راحت میشه مثلا چه رنگهایی مدنظرت سخت نگیر یه چیزو خریدی پس نده عادت نکن