2777
2789
عنوان

اشتباه

60 بازدید | 7 پست

اشتباه کردم که دوستای اشتباه انتخاب کردم همشون بی وفا بودن الان یه ساله که فارغ التحصیل شدیم ولی هر روز گوشیمو نگاه میکنم دریغ از پیام انقد تنهام که اگه گوشیمو بدزدن هیچکس تا ۱۰ سال زنگ نمیزنه تو رو خدا دلداریم بدین خیلی دلم گرفته

دوستیای الان همینه.فقط‌موقع شادی وتفریح باهاتن.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

لیاقتت رو نداشتن خب ناراحتی نداره 

نباید بهشون دل ببندی 

منم یه سری اینجوری بودم الان سعی کردم سطح توقعاتمو بیارم مایین و وابستشون نشم قبلا هر روز من پیام میدادم بهشون اما الان یه هفته هم پیام ندن سراغی ازشون نمیگیرم شدم مثل خودشون خیلیم راحتم و ناراحتی ندارم

هرچی خدا خواست💜🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیاقتت رو نداشتن خب ناراحتی نداره  نباید بهشون دل ببندی  منم یه سری اینجوری بودم الان سع ...

منم پیام نمیدم ولی انقد این حجم تنهایی رو دلم سنگینی میکنه نمیدونم چیکار کنم 

منم پیام نمیدم ولی انقد این حجم تنهایی رو دلم سنگینی میکنه نمیدونم چیکار کنم 

اتفاقا من عاشق تنهاییم میدونی چرا؟چون حالم با خودم خوبه آهنگ میزارم فیلم میبینم به خودم میرسم آرایش میکنم عکس میگیرم و کلی کارای دیگه 

سعی کن خودتو دوست داشته باشی ...عاشق خودت ک بشی بقیه برات مهم نیستن من اینقدر خودمو دوست دارم که گاهی وقتا میگم کاش توی این دنیا فقط خودم تنها بودم

هرچی خدا خواست💜🤍💛
اتفاقا من عاشق تنهاییم میدونی چرا؟چون حالم با خودم خوبه آهنگ میزارم فیلم میبینم به خودم میرسم آرایش ...

قبلا اینطوری بودم ولی نمیتونم الان همش دلم میخواد دورم شلوغ باشه