2821
2789

حاجت شرعی داری

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=172346931]کسی ک رفته با ذکر برنمیگردها

اخه دوسم داشت ولی بلاکم کرد بخاطر حرفای زشته من . الان پشیمونم از رفتارم دعا کن برگرده😢

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
میخوام عشقم برگرده😢 امشب باهام کات کرد...😢

فکر نکنم اینا برا حاجت غیر شرعی کاربرد داشته باشه گلم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خخخخخخ😁😁😁😁

آخه بخاطر اون گفتم که معمولا شرط حاجت روایی اینه حاجت شرعی بخوای

عشقمون پاک و خدایی بود . قصدمون ازدواج بود😢

مگه دوستی نبود؟ 

محرمیت؟ 

[QUOTE=172347666]مگه دوستی نبود؟  محرمیت؟ [/QUOT

خونواده پسره در جریانن ک پسرشون با من دوسته . منم قرار بود ی ماه دیگه بگم ب خونوادم تا قراره خواستگاری بزاریم

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
2825
2823
2791
2779
2792