2777
2789
عنوان

حس اولین حاملگی

6641 بازدید | 14 پست

اولین بار که حامله شدین چه کسی داشتین چجوری گذشت واستون ؟من تازه دوماهه اومدم سر خونه زندگیم الان فهمیدم پنج هفته....و اصلا امادگیشو ندارم به از بین بردنش فکر میکنم😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه توروخدا سقطش نکن 😔

ما چندماهه میخوایم و نشده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

حتما حکمتی توی  این قضیه هست عزیزم بسپار بخدا صلاحت باشه میمونه نباشه نمیمونه خدا که بدتو نمیخواد 

بسپار به خودش

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

عزیزم باید جلوگیری میکردی ولی حالا که نشده به موجود تو دلت به چشم نعمت نگاه کن بعدا پشیمون شاید بشی نمیگم شاید دیگه حامله نشی چون همچین حرفی انزژی خوبی نداره ولی میگم شاید دیگه خدا انقد زود و راحت نی نی نده و متتظر نی نی موندن هم چیز سختیه واقعا سخته 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
چندماهه عزیزم؟

چهار ماه 🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

حس مادر شدن

حس رسیدن به مرحله جدید زندگی برای به وجود اوردن موجود جدید

اینکه وجود یکی بسته به وجود تو

وقتی به دنیا میاد تو رو با بوی بدنت میشناسه.. بعلش میگیری اروم میشه...

صداتو میشناسه.

از ۷_۸ ماهگی هرجا بری نگاهش دنبالته.

فقط تو رو میخواد...

مادری بهترین حس های این دنیاست...

هدیه خدا رو پس نزن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
عزیزم باید جلوگیری میکردی ولی حالا که نشده به موجود تو دلت به چشم نعمت نگاه کن بعدا پشیمون شاید بشی ...

کامل جلوگیری کردم فقط یک بار سهل انگاری بود که اونم قرص اورژانسی خوردم که اثر نکرده....😭😭

چهار ماه 🥺

ای بابا هنوز زوده ایشالا به زودی میای تاپیک میزنی بارداری❤من ۱ ساله منتظرم

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸