2777
2789
عنوان

دوست پسرم....😢

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 40 پست
گفتی دوس پسرم ک:!همسرم چیه دیگ 

عزیزم بهم قول ازدواح دادیم خونوادش در جریانه قرار بود ی ماه دیگه بیان خواستگاری . من همه چیو با این اخلاقم خراب کردم😢💔

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهم قول ازدواح دادیم خونوادش در جریانه قرار بود ی ماه دیگه بیان خواستگاری . من همه چیو با این ...

عب نداره باباااا زن و شوهراهم خیلی چیزا بهم دیگ میگن ولی بازم باهمن حالا الان یاودود بخون ببینیم چی میشه

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
عب نداره باباااا زن و شوهراهم خیلی چیزا بهم دیگ میگن ولی بازم باهمن حالا الان یاودود بخون ببینیم چی ...

اینبار با دعواهای گذشته فرق میکرد همش بهم گفت تو دیگه تو قلبم جا نداری از چشمم افتادی . منم گفتم اشتباه کردم معذرت میخوام . گفت تو همش اشتباه میکنی معذرت میخوای دوباره کارای گذشتتو تکرار میکنی . من نمیتونم باهات زندگی کنم بلاکم کرد....💔😢😢😢😢

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
دلوین جووون یاودود خوندی بعد چند وقت برگشتت؟؟؟؟ 

۴ ماه بعد 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
یعنی اون دوسِت داشت ولی تو ترکت کردیش ...💔

برای اینکه ۱۷ سال ازم بزرگ بو  خیلی چیزا بهم دروغ گفت بیخودی ترک نکردم دوست داشتنش تظاهر بود

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

گلم اگ بخادت نمیره شایدمیخادباچن روز دوری ازت تنبیه ات کنه ولی اگ واقعاکسی ادموبخادن میره ن میزاره طرفش ازدستش بره‌ اگ برگشت ومعذرت خواس بخاطراینک عصبی بوداینکاروکرده توهم معذرت بخاه وبگوک کادتوانجام نمیدی وگرنه خودتوعلافش نکن میدونم خیلی دوسش داری حس دختراوخانوماحس پاکیه ولی بلانسبت بعضی ازمردا هرچی دوس داشتنه ب لجن کشیدن اگ برنگشت بهش فک نکن اولندش قسمت هرچی باشه همون میشه دومندش اونی ک لایقته میادخانوم خونش میکنه تورو بافکرکردن ب اون خودتوفقط عذاب میدی داغون میکنی ولی اون خوشحال میشه فک میکنه اسمون بازشده وفقط اون یدونه افتاده زمین باخودش میگ حتمای چیزدارم ک این دختره مرده کشته ی منه هرچقدبهت بی محلی کرد توهم بکن تاحساب کاردستش بیاد چون هرچقدرزنگ بزنی نازشوبکشی بیشترفکرمیکنه چ گنج قارونیه براهمه بااین رفتارا شایدی چن روز خودتم اذیت شی چون هم وابستشی هم دوسش داری ولی بخدابقران کمترمردی پیدامیشه عشقشوواقعابخاد براش هرکاری بکنه ونزاره غم تودل طرفش اب بخوره من خانوم هستم خب ی سال ونیمی هست ازدواج کردیم قبل ازدواج شوهرم تمام حواسش بهم بودولی بعدازدواج اصلاانگاروجودندارم مردخیلی خوبیه ازهرلحاظ باورکن ولی ازوقتی ازدواج کردیم انگارمنونمیبینه پیش هم ک میشینیم انگارخواهربرادریم سروسنگین ازدیوارصدادرمیادازمان قبلا خیلی سعی کردم خوب شه نازشوکشیدم ولی وقتی دیدم بی محلی میکنه منم ازاون زمان بی محلی میکنم کاری ب کارش ندارم براهمین گاهی میاد پیشم میگه چراساکتی حرف بزن یادوس داری برات کاری بکنم میگم ن چون حس میکنم داغون خوردم کرده بابعضی ازاداهاش باهرکس مث خودش رفتارکن جواب میگیری تولیاقتت خیلیه آیندتوبخاطری پسرخراب نکن این بره نترس ی خوب ترخوبترش میادسراغت اونقدریم میخادت ک این یکی ب یادت نمیفته اگ رف بزاربره باغروروخودتوشکستن چیزی حل نمیشه اون پسره هم گستاخ ترمیشه ببخش اگ ازحرفام ناراحت میشی ولی من ایناروتجربه کردم ک بهت گفتم

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷
ببین الان یکی هست که مجازی باهم دیگ بودیم همشری هم هستیم قشنگ میشناسمش بعد من دیگ باهاش دوس نشدم&nbs ...

نمیدونم عزیزم هرچی به صلاحته انشالله اتفاق بیفته