2821
2789
عنوان

دوست پسرم....😢

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 40 پست
چند مرتبه؟

۱۰۰۱ مرتبه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها ممنون . دعا کن برگرده اون تابحال بلاکم نکرده بود 😢

😔😔😔😔

رفتار ایشون منو یاد رل قبلی میندازه دلم گرفته تا اینو گفتی ببخشید تو تقصیر نداری

ولی من کوتاه نیومدم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
😔😔😔😔 رفتار ایشون منو یاد رل قبلی میندازه دلم گرفته تا اینو گفتی ببخشید تو تقصیر نداری ولی من ک ...

یعنی چی . تو ازش جدا شدی😢

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
ببین ابجی اگه دوست داشتنش واقعی باشه برمیگرده مطمعن باش

خواهر من . اون انقدر دوسم داره ک تابحال بهم بی تربیتی نکرده . من...😢 همش تقصیر منه😥 . ک بهم گفت تو از چشمم افتادی دیگه بهم پیام نده . بلاکم کرد

یعنی چی . تو ازش جدا شدی😢

اولین بار نبود دعوا کردیم اخر سر خودم خسته شدم

۱۰۰۱ مرتبه بگو  من خودم امتحان کردم دوتاشون برگشت بهش محل ندادم

ببین الان یکی هست که مجازی باهم دیگ بودیم همشری هم هستیم قشنگ میشناسمش بعد من دیگ باهاش دوس نشدم  بایکیم ک کلا دوسه سال پیش بود ک کات کردم حالاواقعا تروخدا بخونم برمیگرده بااین شرایط؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
ببین الان یکی هست که مجازی باهم دیگ بودیم همشری هم هستیم قشنگ میشناسمش بعد من دیگ باهاش دوس نشدم&nbs ...

خداونه برگرده .. منم همسرمو دوس دارم ای خدا برش گردون😢😫

یاودود خوندی رلت برگشت؟؟بعد تو محل ندادیییی؟

من امشب فهمیدم عزیزم یکی بهم گفت یاودود بخون . دارم میخونم هنوز ک برنگشته😢😢