2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستام 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من چهاربار انجام دادم چهاربارم منفی

خلاصه بگم

شوهرم مشکلی نداره و من خودم یخرده مشکل ایمنی دارم ک با قرص رفع میشه و دلیل اینکه تواین مدت مثبت نشدم نمیدونیم چیه

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
ای جان کجا انجام دادین ؟دکتر ها نمی گن مشکل چیه؟

س بار مرکز خصوصی

یبارم دولتی

ن میگن طبیعیه واسه ی عده دیر میگیره

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
چجوری بود مثبت شد؟چند تا یدونه یا دوقلو؟مشکل و سنشون میگین لطفا

اره مثبت شدن سه تاشون یکشون نه 

تخمک اهدایی گرفتن یکیش دو قلو داره یکیش 3 قلو یکیش یه دونش براش موند الان یک سالشون هست 29 سالشون بود 

فقط تا 7 ماهگی اسنراحت مطلق بودن حمام شوهراشون میبردنشون خیلی رعایت میکردن خیلی 

اون یکی که سقط شد تو 4 ماهگی اصلا رعایت نمیکرد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم قراره برم دعا کنین برا منم مثبت شه

انشالله من خودمم باید اکر با دارو کارم نشد برم برا ای وی اف 

ولی اکر لاغر کنی حتی یه کبلو هم خیلی خوب جواب میده من دوستام 68 بمدن خودشون کردن 60 بعد سه ماه اصلا غذاهای سرد نمیخوردن تو رحمشون نبات میذاشتن و هر روز با روغن سیاه دونه گرچک شکمم و رانشو رو چرب میکردن و یه ساعت میخوابیدن به شوهراشون غذاهای خوب میدادن