2777
2789
عنوان

مدیریت جهانگردی😍

2537 بازدید | 12 پست

نظرتون راجب به رشته ی مدریت جهانگردی یا همون گردشگری برای یه دختر چیه؟

اگه اطرافیانتون یا خودتون رشتتون اینه ممنون میشم یکم درموردش اطلاعات بدین بهم

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡

زبان قوي ميخواد

و اگر اشنا داشته باشي توي دوره ي كارورزي بتونه جايي معرفيت كنه 

اغلب بخاطر امتياز و مزاياي وام و اينا ميرن واردش ميشن بخوان موسسه گردشگري و آژانس مسافرتي ايجاد كنن فكر ميكنم زبان دومم ميخواست يافرانسه يا ايتاليايي 

ولي بااين كسادي گردشگري و كرونا تا مدت ها وضعيت جهانگردي سرپا نميشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رشته ی خوبیه و درآمدش هم خوبه 

همه چی بستگی به خانواده و عقاید اون خانواده داره که ایا میزارن دخترشون دائم در سفر باشه یا نه

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

عزیزم من رشته تحصیلی کارشناسیم مدیریت جهانگردی بود. چند تا نکته رو میتونم بهت بگم فقط اول اینکه اگر این رشته رو خوندی حتما از اول به دنبال کسب مهارت باش یعنی زبان یاد بگیر دوره های تخصصی ببین که بعدها بتونی کار بکنی چون تو دانشگاه عملا علمی تدریس نمیشه این رشته. دوم اینکه احتمال استخدام بسیار پایینه با این رشته و معمولا فقط تو سازمان میراث فرهنگی میتونی مشغول بشی و مثل بقیه رشته های مدیریت عمومیت نداره. اگر علاقه داری واقعا برو دنبالش وگرنه رشته های خیلی بهتر با بازار کار بهتری هم هست. موفق باشی عزیزم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

اسمش که قشنگه خودشو نمی دونم😁😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
عزیزم من رشته تحصیلی کارشناسیم مدیریت جهانگردی بود. چند تا نکته رو میتونم بهت بگم فقط اول اینکه اگر ...

برای خودم نپرسیدم،خواهرزادم میخواست یکم اطلاعاتش در مورد این رشته زیاد بشه

یعنی این رشته بازار کار خوبی نداره؟اخه من شنیدم که درامدش عالیه و بعد از اینکه از دانشگاه فارق التحصیل شدن کار براشون پیدا میشه

تمنا ميكنم  قبول شدين ؟ ياميخوايد واردش بشين؟ جسارت ميكنم ميپرسم

برای خواهرزادم پرسیدم،رشتش انسانیه و عاشق این رشتس و یکم نگران آینده شغلی و درامدشم

برای خودم نپرسیدم،خواهرزادم میخواست یکم اطلاعاتش در مورد این رشته زیاد بشه یعنی این رشته بازار کار ...

بیشتر همکلاسی های من که این رشته رو خوندن عملا تو این زمینه فعالیت نمی کنن. اگر خودتون مایل به تاسیس آژانس و دفتر مسافرتی هستید عالیه براتون و یا میتونید تو این دفاتر به عنوان کارمند کار کنید که معمولا حقوق بالایی نداره به خصوص اگر شهرستان هستید و دفاتر تخصصی اونجا نیست معمولا. استخدامی هم که گفتم نسبت به سایر رشته های مدیریت به شدت محدودتره. مثلا شما مدیریت بازرگانی رو عملا در تمامی استخدامی ها و ادارات و بانکها می بینید ولی در مورد مدیریت جهانگردی اینطور نیست. باز هم به نظر من هرکس رشته ای رو با علاقه و استعداد دنبال کنه قطعا راه موفقیتش رو پیدا می کنه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بیشتر همکلاسی های من که این رشته رو خوندن عملا تو این زمینه فعالیت نمی کنن. اگر خودتون مایل به تاسیس ...

خیلی ممنونم❤