2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرت تاپیک بزنم تگشون کنم معذرتخواهی کنم؟ اخه واقعا من منظور بدی نداشتم نمیدونم چشون بود

تو مجازی کلا بد برداشت میشه ولی اگه این کارو بکنی عالیه

عزیزم دل مهربونی داری تحملشو نداری ناراحتی کسیو ببینی😘حتما این کارو بکن

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
تو مجازی کلا بد برداشت میشه ولی اگه این کارو بکنی عالیه عزیزم دل مهربونی داری تحملشو نداری ناراحتی ...

چشم مرسی از راهنماییت عزیزم    

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
میخره برام دیگه چون گل دوست دارم دائم میخره البته بهش گفتم فقط رز نخر گلای دیگه هم بخری قبوله😄

باید توش شنا کنی😁روزی یه دونم بخره تموم نمیشه۱۳۹۹😳

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
۲۰۰تاسکه،بچه ها شوهرم همش میگه اگه منو دوس داری مهریتو ببخش ۱۴ تاکن موندم چیکار کنم جای من باشید قبو ...

بهش بگو خب خداروشکر تو که من و دوست داری منم دوستت دارم دیگه مشکلی نیست منم قلبا مهرمو میبخشم..بیخیال 

با مهربونی و خنده بحث و عوض کن..اگ مشکلی نیست چرا گیر داده به مهریه؟؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
فدای تو منم تگ کن من فضولم😆

رو چشمم    

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم