2777
2789
۱۱۴ سکه یک حج عمره که هدیه پدرشوهرمه  ۱۳۹۰ شاخه گل رز هیچکدومش هم نظر من نبود یعنی اصلا برام ...

با اون گلا میخایی چیکاکنی  

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
خب راس گفتم دیگه

خب شما چرا حسرتشو میخوری شما که اقایی شما که مهریه نمیگیرین

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا

میگم شما تو اون تاپیکی ک راجب محرم بودن یا نبودن پدرشوهر بود بودین درسته؟

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
بله

پشیمون نیستی الان؟

منم میخوام اگر ازدواج کردم  بگم یک سکه!

مهریم کمه چون میخوام حق طلاق و حضانت و تحصیل و بگیرم.به نظرم مهریه ارزش چندانی نداره تو حفظ زندگی

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
برامن ۱۱۰تاست خیلیم راضیم خونه هم نمیخوام😐به نظرم شوهرملاک تره تامهریه

ولی من نظرم با تو فرق داره پول حرف اول میزنه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
اره

ب نظرت تاپیک بزنم تگشون کنم معذرتخواهی کنم؟

اخه واقعا من منظور بدی نداشتم نمیدونم چشون بود

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
پشیمون نیستی الان؟ منم میخوام اگر ازدواج کردم بگم تاریخ تولدم ..بعد اگر قبول کرد سر عقد بگم یک سکه! ...

اتفاقا پسری خوبه ک همون بار اول صاف و صادق بگه میتونم یا نمیتونم قبولش کنم

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
۲۰۰تاسکه،بچه ها شوهرم همش میگه اگه منو دوس داری مهریتو ببخش ۱۴ تاکن موندم چیکار کنم جای من باشید قبو ...

گول نخور.اون اگر دوستت داشته باشه وتو کفشش ریگی نباشه این حرفو نمیزنه