2777
2789
عنوان

قهرم با ننم😢

335 بازدید | 12 پست

با مامانم قهرم میدونه شوهرم با من خوب نیس بعد چند وقت از شهر عربت اومدم    هی حرف میزنه ک شوهرت فلانه اخه منم دآغ داغم از دست شوهرم  هی میگه خاک تووسرت  یا بی عرضه    دیونه    حال بچه ها کثیف کردن میگه تو کثیف کری    از ظهری چیزی نخوردم   دق داده منو    میخاستم صب زود برم  خونه شوهرم ک ن داداشمومیزاره ن بابا  میگن بمون    مامانم همش حرف زوررمیگه  میگه اون روز حموم رفته بودی مو هات داخل    حموم بوده بهشون میگم اگ من بمونم میدونم دو روز دیکه سر کوبم میدی از گشنگی دارم هلاک میشم    شوهرمم خدادلعنتش کنه باررفیقاش یه پولی نمیده   از مامانم   پنجا تومن پولدمیخام نمیدنم چ جور بگم بده       غذاهاشونمیخورم دیگه دلم میخا بمیرم  ک مسخره نشم  😢😢😢😢😢😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی...⁦☹️⁩ تعریف شوهرت رو میکنهه؟؟؟ط با مامانت قهری یا با شکمت اخع؟؟ برو ی چیزی بخوررر

ن میگه خاک بر سر شوهرت اخهدمیدونه من تو زندگیم عذاب کشیدم   میدون شوهرم پشتم نیس ب حای این ک دل داری بده     نمک میریز تو زخممم  هر چقد میگموحالیش نیس هیرمیکه شوهرت فلانه کو بهت زنگ میزنخ چیرمیگه تو بگو چی میگه خستم  کردم منم عارم میاد چیزی بخورم تو خونش   یبار  ایقد من دق داد گفت درد های اون برادرت و خواهرات تو سرت بشع من دق کردم گریه کروم 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
ن میگه خاک بر سر شوهرت اخهدمیدونه من تو زندگیم عذاب کشیدم   میدون شوهرم پشتم نیس ب حای این ک دل ...

بگردممم...بگو مامان ط ک میبینی نکوب تو سرم دیگععععع

بخند____در شأن 🌒 نیست ک___ غمگین بماند:)                هذا من فضل ربی:)
بگردممم...بگو مامان ط ک میبینی نکوب تو سرم دیگععععع

ها اون  ابجیم ایقد میگه براش میگه سمیه گنا داره میبینی شوهرش اینجوری هست خالم‌میگ گناههه چیزی نگو  براش  من میخاستم جدا بشم  ب خاطر زبون  اینا بر گشتم پیش شوهرم😢😢😢😢گاهی  دق میکنم خود خوری میکنم  

برو خونه خودت. حداقل عزت نفس خودت حفظ کن

خونم  یک ساعت راهشهدمیخاستم جم کنم برم   نمیزاره داداشم میگه شوهرت  ب فکرت نیس خونه نمیاد تو تنها اونجا چ کار میخای کنی  

قهری مگه باشوهرت؟برگردخونت خب!

ای قهر و اشتی ام   براش میگم پول بریز نمیریزه میگم بیا دنبالم نمیا اخه چ کاردکنم 😢😢

خونم  یک ساعت راهشهدمیخاستم جم کنم برم   نمیزاره داداشم میگه شوهرت  ب فکرت نیس خ ...

خوب با پدر یا برادرت هر کدوم منطقی هست حرف بزن.بگو مامان با حرف هاش بیشتر دلم میشکنه.بگو اصلا اشتباه انتخاب  کردم همسرم جای راه حل درست سرکوفت زدن چیه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خوب با پدر یا برادرت هر کدوم منطقی هست حرف بزن.بگو مامان با حرف هاش بیشتر دلم میشکنه.بگو اصلا اشتباه ...

میدونی چیه من راحت نیستم ب بابام و داداشم    داداشم تعصبی هست    زیاد گرم نیستیم  از اول با هم گرم نبودیم  ولی من ب حرفش گوش میدم ولی نمیتونم  حرف دلم‌بگم سری اشکم میاد  سریع  

میدونی چیه من راحت نیستم ب بابام و داداشم    داداشم تعصبی هست    زیاد گرم نیستیم ...

عیب نداره باهاش حرف بزن گریه کن خودت سبک کن مشکلاتت بگو 

از چی میترسی اخه؟دختر فراری یا هرزه یا؟؟؟

دعوا زن و شوهری دیگه. باهاش حرف بزن کمک میکنه بهت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر