2777
2789
عنوان

ی سوال کیکی🎂🎂🎂

322 بازدید | 30 پست

نبه کیک شیفوندرست کردم بعد گذاشتم داخل سلفون و گذاشتم تو یخچال...واسه فردا خراب نمیه که نه؟؟؟

واینکه اگه بخام رو قرمز بشه با ژله کاورش کنم باید ژله رو اب کنم و بریزم رو کیک ؟؟؟کی تجربه داره؟؟؟

میتونی خامه کشی کنی بعد گاناش شکلات سفید درس کنی توش رنگ قرمز بزنی خوشگل میکشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خراب نمیشه

و باید اول خامه بکشی بعدا ژله بریلوی قرمز بریزی روش ژله ی مخصوص کیک

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خراب نمیشه . اصلش هم همینه که یه شب قبل درست کنیم بذاریم یخچال تا یکم بیات بشع 

بعد روشو خامه بزنی 

باید ژله بریلو آلبالویی بخری . بریزی رو کیک خامه کشی شده

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
میتونی خامه کشی کنی بعد گاناش شکلات سفید درس کنی توش رنگ قرمز بزنی خوشگل میکشه

شکلات سفید ندارم فقط قهوه ای دارم....رنگ قرمزم ندارم ...حالشم ندارم برم بخرم😂😂با ژله نمیسه؟ک

شکلات سفید ندارم فقط قهوه ای دارم....رنگ قرمزم ندارم ...حالشم ندارم برم بخرم😂😂با ژله نمیسه؟ک

ژله بریلو 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃