2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم. خیییییییلی بده

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

منم گرفتم اصلا نرسید دردش خیلی قابل تحمله خودتونو ریلکس و راحت بگیرین نیم ساعت قبلشم دوتا مفنامیک اسید بخورین 

من دو ماه بهدش باردار شدم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
منم گرفتم اصلا نرسید دردش خیلی قابل تحمله خودتونو ریلکس و راحت بگیرین نیم ساعت قبلشم دوتا مفنامیک اس ...

منم ماه ديگه بايد برم تا حالا از ترس دردش عقب انداختم اما اين ماه ميرم ديگه 😐

من انجام دادم بیهوشم کردن هیچی نفهمیدم خیلی راحت بود

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
منم ماه ديگه بايد برم تا حالا از ترس دردش عقب انداختم اما اين ماه ميرم ديگه 😐

برواصلا نترس انقدر که بقیه بزرگش میکنن نیست به نظر من که از درد پریودی که هرماه میکشیم کمتره

من که تنهام رفتم هیچکس همرام نبود

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
برواصلا نترس انقدر که بقیه بزرگش میکنن نیست به نظر من که از درد پریودی که هرماه میکشیم کمتره من که ...

مرسي كه بهم روحيه ميدي مامان زيبا

ميرم منتظرم پريود بشم كه ايشالله نشم بعد ...

☺️☺️

مرسي كه بهم روحيه ميدي مامان زيبا ميرم منتظرم پريود بشم كه ايشالله نشم بعد ... ☺️☺️

قربونت

انشااله که به جای عکس بری آزمایش بارداری از نوع مثبت بدی😍😍