2777
2789

خسته شدم از این وضع این اولین باره که دارم چیزی تو سایت می زارم آخه دیگ موندم چکار کنم اون از ورزشم که بعد چهار سال تعطیل شد اونم دم مسابقات لیگ وقتی برای اولین بار توپم پر بود براش اونم از مدرسم که تا رفتم دوازدهم کنکوری شدم این شد منم رفته رفته شل شدم تو درس از روزی هشت ساعت به هفته ای هیچی رسیدم چی بودم چی شدم ماهی یه بار بیرونو میبینیم اصلا همه کارام خراب شد من از سال دهم هم جدی ورزشمو دنبال کردم هم تست و کنکور هم تو مدرسه هم تو سالن همه مونده بودن چجور میرسم امسال دوازدهم ام

تو سالن که بمب سرو صدا و روحیه بودم تو مدرسه شیطون پرسرو صدا و همیشه پر انرژی 

الان بعضی از دوستام حس و حالم و میگم باورشان نمیشه این منم

اگر این کرونا نبود من هم امسال هدفم که پرستاری دانشگاه تهران هستو میوردم هم لیگ برتری بودم

من امسال از معدل 19.5 رسیدم به نمرات 14یا15

الانم که امتحان دارم بزور میخونم بگید چکار کنم مدرسم نمونه دولتی هست واقعا سخته

بشین درستو بخون، ب کرونام ربطی نداره بعدا پشینون میشیا گوشیم بذار کنار

هروقت کاری داشتی باهاش وردار

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فرصت داری پس تا میتونی تلاش کن نذار چند سال بعد غصه بخوری که ای کاش برمیگشتم به این زمان و جبران میکردم 

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻