2777
2789
سلام عزیزم شما رفتین پیش دکتر عسگری؟منم برا تعیین جنسیت میخام ممنون میشم راهنماییم کنی.دوتا دختر دار ...

من 4سال پیش رفتم واقعیت چن ماه رفتم نتیجه نگرفتم چن تا دکتر رفتم باردار نشدم اخر رفتم پیش رمال گفت مورد از توس رفتم عکس رنگی دادم دیدم جفت لوله هام بسته بعد دوماه باردار شدم من همسرم از لحاظ اسپرمی ضعیف بود کلی دارو و.....کمی بهتر بود کلی نذر نیاز که خدا پسر داد الانم 4ماهشه انشالله قسمت شما   فقط همسرم 20روز یه دارو از عطاری گرفت 18تا دارو بود روزی یه نخود میخورد واریکوسلش عود کرده بود زالو انداخت بعد عسل با نخود خام رو تو آب خیساند و روزی ده تا نخود خا و ب نخود میخورد شب و صبح سیکلم 28روزه بود شب 15 و16 سجده ای اقدام کردیم و من ارضا شدم  دوستم سه تا دختر داشت و شوهرش واریکوسل داشت دکترگفته باید عمل کنی درصورتی که عسگری گفت ربطی نذداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 4سال پیش رفتم واقعیت چن ماه رفتم نتیجه نگرفتم چن تا دکتر رفتم باردار نشدم اخر رفتم پیش رمال گفت م ...

ممنونم عزیزم منم فقط اسمشو شنیدم براتعیین جنسیت.نمیدونم خوبه یانه.خداروشکر باردارشدی.ولی داردهایی که شوهرت خورده نفهمیدم.من سر بارداری دومم کلی دارو گیاهی خوردم و تقویت کردیم ولی نشد.حالا میگن این تعیین جنسیت بلد شما اطلاعی دارین؟

سلام عزیزم شما رفتین پیش دکتر عسگری؟منم برا تعیین جنسیت میخام ممنون میشم راهنماییم کنی.دوتا دختر دار ...

عسگری کار خاصی نمیکنه فقط بهت میگه برو روز12سیکل بیا سونو میفرسته طبق سونو میگه فلان روز آمپول بزن و یه شب درمیان اقدام کن و قبل اقدام بار سرنگ جوش شیرین بریز تو واژنت همین  اگه سیکلت منظمه وسط سیکل یه روز درمیان اقدام کن جوششیرین بریز واژنت عسگری رژیم نمیده من یادمه مشهد رفتم خب دکتر عباسی بود چی بود گفته اصلا با ای وی افم شاید بشه و.....رفتیم حرم اینقد گریه کردم تا خود خانه گریه کردم نگو اون شب فسقلی اومده بوده   چی کشیدیم چقد دارو دادیم اخر سر لوله هام بسته بودن تازه زایمانم دکتر گفت چقد چسبندگی داشتی دکتر کاراموز سر دخترم عمل کرده خوب نبوده همسرم میگفت بیا عکس رنگی بده دکترا میگفتن نه سالمه نمیخواد ولی الان پسرم بغلمهههههههه

ممنونم عزیزم منم فقط اسمشو شنیدم براتعیین جنسیت.نمیدونم خوبه یانه.خداروشکر باردارشدی.ولی داردهایی که ...

گفتم عسگری گفت به وضعیت اسپرم و واریکوسل ربط نداره بهت میگه روز 12سیکلت بیا مطب بعد میگه برو فلان جا سونو بده سونو میدی طبق فولیکولت میگه برو  فلانن روز امپول بزن بعد یه شب درمیان حالت سجده و  قبل نزدیکی تو واژنت جوش شیرین بریز و حتما ارضا شو میگه دارویی خاصی نمیده من میگن به همسرت بگو بره عطاری خوب و بگه داروی تقویت اسپرم بده یه ماه مصرف کنه  و توهم عسل طبیعی با نخود خام رو بخیسون شب و صبح ده تا بده با ابش بخوره اقدام کن یه امام رضا برو    من 5سال اقدام بودم چیا  که نکشیدم 5تا دکتر همسرم رفت فقط یکی گفته توکل بخدا مبشهبقیه ناامید کردن حتی این زنه که توگرگانه و فوق تخصص نازایی کیه اونم گفت ای وی اف  خودش 15سال نازا بوده

من ای وی اف کردم منفی شدم حال روحیم خرابه بدجور کلا ریختم بهم.نمیدونم چیکار کنم شوهرم نمیخواد طبیعی اقدام کنیم میگ ریسک حقم داره.حالا من موندم و کلی خستگی روحی و جسمی .دکتر خوب برا تعیین جنسیت اگ سراغ دارین بهم معرفی کنین خیلی شرایط روحی بدی دارم تحمل میکنم بخاطر ای وی اف ناموفقم جانم و مالم تو این راه رفت آخرم دستم خالی موند😔😔 

من ای وی اف کردم منفی شدم حال روحیم خرابه بدجور کلا ریختم بهم.نمیدونم چیکار کنم شوهرم نمیخواد طبیعی ...

ببین دختر عموی همسرم بعد 15سال بچه دار شد اونم پسر اصلا هیچی نداشت اسپرم خیلی به تغذیش رسید خواهر شوهرش گفته بود دوتا دختر دارم سومی هم دختره میدمش به تو 4ماهه اینا بشه بعد نمیده یه ماه هر رووز گریه و.........منممثل تو 5سال زجر کشیدم اینقد خرج کردم نگوووووووووکلیامپول و دارو هردو مصرف کردیم  الان تعین جنسیت ای یو ای هم میکنن یه رفیق هسرم انجام داد بعد 3دختر پسر شد اول خودتو از لحاظ روحی درست کن چون خودش عامل نازایی هست من درکت میکنم منم مثل تو اینجوری میگفتن  میگفتم دلشون خوشه هاااا  انشالله میشی

ببین دختر عموی همسرم بعد 15سال بچه دار شد اونم پسر اصلا هیچی نداشت اسپرم خیلی به تغذیش رسید خواهر شو ...

ممنون گلم همین ای یو ای هم خیلی ها برعکس میشه.کجا ای یو ای کرد پیش کدوم دکتر؟

گنبد  پریماه کلینی بیمارستان بسکی 3نفر رفتن   منم قرار بود برم ولی خدا خواست باردار شدم الان 4ماهشه دنیا اومده

خیلیا بعد 3 دخترپسر میشه خیلیا سر 4رمی و...خوارشوهرم اولین بپچش7ماهه سقط میشه بعد سه تا دختر اخر سر خواب میبینه بعد اقدام میکنه کلی دکتر و...سنشم بالا بود دوبار سقط سومی پسرش  دنیا میاد

گنبد  پریماه کلینی بیمارستان بسکی 3نفر رفتن   منم قرار بود برم ولی خدا خواست باردار شدم ال ...

عه ازشانسم میبینی میگن قسمت نیست؟منم رفتم نطبش براتعیین جنسیت حرف بزنم از شانسم یکی دیگ جاش بود مطب