topolmopol2 مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 عنوان میکروب معده | مشاهده متن کامل بحث + 6656 بازدید | 37 پست دوستان تا حالا میکروب معده داشتین ؟من علاوه بر معده درد سرگیجه و ضعف خیلی دارم شما هم سرگیجه و ضعف داشتین؟البته ماه پیش کرونا هم داشتمبرای ضعف و سرگیجه چی خوبه 1399/10/22 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سماس۱۲ عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 397 یچیزی من میگم امتحان کنید صبح ها دوقاشق اب سیب زمینی خام بخورید تا یکساعت بعدش چیزی نخورید تا دوه ... عزیزم واقعا جواب میده شما خوب شدی ؟ من داغونم به خدا
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7900 عزیزم واقعا جواب میده شما خوب شدی ؟ من داغونم به خدا والا منم اینا دیدم خودم یمدت استفاده کردم احساس کردم خوب شد ولی موقتی من خودم برای ناراحتی معده بومادران وپونه را صبح ناشتا دم میکنم میخورم فک میکنم بهتره حالا شما ببین کدوم بهتره https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
سپیتاااا عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 825 بله داشتم تازه دوره قرصام تموم شده سرگیجه بدن درد حالت تهوع ریزش مو کاهش وزن همه اینا عوارض م ... سلام عزیزم شما خوب شدین؟؟
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 سلام عزیزم شما خوب شدین؟؟ خیلی بهتر شدم و همش هم بخاطر استرس و فشار روانی بود ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
سپیتاااا عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 825 خیلی بهتر شدم و همش هم بخاطر استرس و فشار روانی بود خداروشکریعنی معدتون مشکلی نداشت؟؟میشه لطفا بگید چجوری متوجه شدید از استرس بودهمنم دقیقا همینجوریم همه دکترا میگن سالمی ولی من سرگیجه و تنگی نفس دارم از بعده پانیک
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 خداروشکر یعنی معدتون مشکلی نداشت؟؟ میشه لطفا بگید چجوری متوجه شدید از استرس بوده منم دقیقا همینجو ... معده دردم عصبی بودیسری قرصا مثل فلوکستین دکتر بهم داد یکم بهتر شدماما خب با کمترین اعصاب خوردی و فکر و خیال معدم بهم میریزهسعی میکنم ازین عوامل دور باشم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///