topolmopol2 مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 عنوان میکروب معده | مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 37 پست دوستان تا حالا میکروب معده داشتین ؟من علاوه بر معده درد سرگیجه و ضعف خیلی دارم شما هم سرگیجه و ضعف داشتین؟البته ماه پیش کرونا هم داشتمبرای ضعف و سرگیجه چی خوبه 1399/10/22 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 رفتی دکتر؟ گفتت میکروب معده س؟ اگه اره اسم قرصارو بدمت خیلی بهترم اما هرازگاهی درد شدید دارم اره هم آزمایش خون دادم هم آندوسکوپی مال شما چند بود؟ مال من 189 هست H+
topolmopol2 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 منم وای خورد به کنکورم پدرم درومد حتما قرصا رو بخور از نظر تغذیه عم رعایت کن من ارشد هم آزمون دارم یک ماه درگیر کرونا بودمیک هفته است این امتحان پایان ترم هم دارم فقط خدا بهم رحم کنه۷ خرداد امتحان ارشد هم دارم
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 به شما چه قرصی داد نولپازا ۲۰ کلاریسین ۵۰۰ آموراکس ۵۰۰ به من اینا داد صب کن برم ببینم قرصارو ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 اره هم آزمایش خون دادم هم آندوسکوپی مال شما چند بود؟ مال من 189 هست H+ نمیدونم چند بودبذار قرصامو بیارم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7900 یچیزی من میگم امتحان کنیدصبح هادوقاشق اب سیب زمینی خام بخورید تا یکساعت بعدش چیزی نخوریدتا دوهفته https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 اره هم آزمایش خون دادم هم آندوسکوپی مال شما چند بود؟ مال من 189 هست H+ @تاراتنها @topolmopol2 ویتالاکت روزی یکیاموزل ۴۰ قبل از صبحانهفاموتیدین۴۰ موقع خوابموتیدون قبل از ناهاردوره بالاییا ک تموم اینا رو داد؛؛؛؛اموزول ۲۰ نیم ساعت قبل از صبحانه و شاملینوکین و آنتی بیوتیک روزی چند تا ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 من ارشد هم آزمون دارم یک ماه درگیر کرونا بودم یک هفته است این امتحان پایان ترم هم دار ... انشالله زودی خوب شی ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 @تاراتنها @topolmopol2 ویتالاکت روزی یکی اموزل ۴۰ ... مرسی عزیزم چند مدت؟
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 یچیزی من میگم امتحان کنید صبح ها دوقاشق اب سیب زمینی خام بخورید تا یکساعت بعدش چیزی نخورید تا دوه ... شما خوب شدید
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 مرسی عزیزم چند مدت؟ خواهش عشقموالا من خیلی درگیر یودمولی دوتا دوره قرصام حدودا چهل و پنج روز شدولی خب هنوزم درد دارم نه ب لون شدتمن خودمم قبلش مشکل معده داشتم کلا اررثیه تو خانواده مون ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7900 شما خوب شدید خیییلی من معدم ترش بود انچنان درد میگرفت که قرص اثر گذار نبود ولی اگه رعایت کنی 15روز بخوری ی هفته نخوری دوباره 15 روزمن دوتا ی هفته خوردم بافاصله https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 خواهش عشقم والا من خیلی درگیر یودم ولی دوتا دوره قرصام حدودا چهل و پنج روز شد ولی خب هنوزم درد دا ... خیلی بد دردیه اصلا زندگیو ازم گرفته مثل خانوماییم که ویار دارن بوی غذا بیاد حالم بد میشه
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 خیییلی من معدم ترش بود انچنان درد میگرفت که قرص اثر گذار نبود ولی اگه رعایت کنی 15روز ... ممنونم عزيزم حتما امتحان میکنم
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 خیلی بد دردیه اصلا زندگیو ازم گرفته مثل خانوماییم که ویار دارن بوی غذا بیاد حالم بد میشه منم اینجور بودمامیدوارم زود برطرف شع❤ ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///