2777
2789
عنوان

همشش کنکورررررررر 😭😭😭😭👋کارد ب استخونم رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به جای خوندن واسه کنکور ثبت نام کن ازمون بهداشت رو تا ۲۱ وقت داشته بخون قبول شو استخدام رسمی شو

من هنوز ترم اول بهداشتم😔

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزه دلم هیچ کس بهم نمیگ چون واقعا بریدم از زندگیی کارد ب استخونم رسیده دلم میخواد کله ام رو بکوبم ...

یعنی فقط اون درصدی ک پیرا و پزشکی خوندن زندگی میکنن ؟؟ حاضری تضمین بدی همشون خوشبختن؟

میدونی من چندسال پشت کنکور بودم؟؟

چندسال رو تباه کردم 

که مثلا یه رشته تاپ بخونم تاپ باشم؟؟

میدونی تاپ بودن هزینه داره؟؟

ولی تاپ بودن به این معنی نیست که تو خوشبختی

من مخالف درس خوندن نیستم ‌. درس بخون.

ولی اگر نمیتونی ادامه نده خودتو ازار نده .

این همه ادم ...این همه انتخاب ... انقد جایگاه هارو تو ذهنت پست و بلند نکن 

بهترین شغل واسه تو اونیه ک باهاش حس خوب داری .

خدا به تو فوقش ۷۰سال فرصت زندگی داده . 

یه با ناله و گله و مغزم بپاشه تو دیوار ادامه بده .

یا منطقی باش و راهی ک بهت حس خوب میده رو دنبال کن .

تواین دنیا نیومدی تاپ باشی

اومدی زندگی کنی . انیمیشن روح رو حتما ببین .

تو زندگی شغلی رو انتخاب کن که تواناییشو داشته باشی.

رشته تاپ بخون قبول شو ولی درصورتی که در توانت باشه ، تو رشته تاپ میخوای ک زندگی کنی ، ولی برای رسیدن بهش که نباید خودتو بکوبی تو درو دیوار ، تو برای رسیدن ب زندگی داری زندگیتو فدا میکنی حواست باشه . حداقل به خودت یه فرصت بده اصلا درس نخون انقدر عجول نباش ب کجا میخوای برسی؟؟؟ تهش هممون یه روز میریم از لین دنیایی ک حرصشو می زنیم.. تاپ باش ولی برای تاپ بودن خودتو نکش

بهترین خودت باش نه بهترینی ک بقیه میخوان 

رشته تاپ بخون قبول شو ولی درصورتی که در توانت باشه ، تو رشته تاپ میخوای ک زندگی کنی ، ولی برای رسیدن ...

😊😊😊😊😊 😍😍😍😍💔💔💔 

خیلی ارامش گرفتم گلم از کامنتت ممنونم

از ی چیز ناراحتم جواب زحمتام و حقم از زندگی ! این نبود..

😊😊😊😊😊 😍😍😍😍💔💔💔  خیلی ارامش گرفتم گلم از کامنتت ممنونم از ی چیز ناراحتم جواب زحمتام ...

زندگی ما اونچیزی نیست ک میخواستیم . جز اونایی ک تو سرنوشتشونه پولدار و همه چی تموم باشن ( ک بازم دلیل نمیشه بی درد باشن) که اینم خدا صلاح دیده مث همه ماها، هر کدوممون زندگیمون شرایط خاص خودش رو داره و اخرم هرکی تو قبر خودشه . هیشکی قرار نیست تواین دنیا حقشو از زندگی بگیره . تو فقط در حد عملکردت و انتخابت میتونی یه سری راههارو انتخاب کنی بری ک اونم درصدیش با توئه نه صددرصدش ... پس فقط ب الان فک کن . ب خودت زمان بده . و ببین وست داری چیکار کنی . چطور زندکی کنی . و شجاعت ب خرج بده تا بتونی حداقل اون درصدی رو ک دستت خودته بامیل خودت پیش ببری. ب نتیحه فک نکن چون هیشکی از فردا خبرنداره .

😊😊😊😊😊 😍😍😍😍💔💔💔  خیلی ارامش گرفتم گلم از کامنتت ممنونم از ی چیز ناراحتم جواب زحمتام ...

یه سوال میپرسم جوابش ، میتونه جوابگوی این توقعت از زندگی باشه .

تو پرواز اوکراین ... ۱۷۶ نفر پرر از ارزو تلاش خواسته(نابغه) از این دنیا رفتن ( دور از جونت، )...  حق زندگیشون جیزی بود ک فکر میکردن؟؟(خیلی بدشانسی اوردن خیلی، خدا به بازماندگانشون صبر بده) دنیا، دتیای عمل و عکس العمله ، تصمیمات ما رو زندگی اطرافیان تاثیر میذاره واسه همین نمیتونی صد درصدی یه چیز رو تعیین کنی 

زندگی ما اونچیزی نیست ک میخواستیم . جز اونایی ک تو سرنوشتشونه پولدار و همه چی تموم باشن ( ک بازم دلی ...

هیچ حسی ب زندگی ندارم هیچی 

یه سوال میپرسم جوابش ، میتونه جوابگوی این توقعت از زندگی باشه . تو پرواز اوکراین ... ۱۷۶ نفر پرر از ...

نمیتونم تحمل کنم فقط همین 🖤🖤

ن این رشته ن این سرایط رو