2777
2789
عنوان

افزایش قد باامپول سوما

| مشاهده متن کامل بحث + 20709 بازدید | 39 پست
دخترم اجی جان😢قدم۱۵۵ولی کمترنشون میدمممم

منم اینجوری هستم  خیلی ناراحتم از این موضوع ولی من میخوام پیگیرشم نزارم بیشتردیرشه بهت درخواست دوستی میدم اگه گرفتمو تاثیر داشت بهت میگم

ارزو میکنم همه به ارزوهاشون برسن 😊فک کردین بترکونین دیگه نمیام 💣🤣🤣🤣
منم اینجوری هستم  خیلی ناراحتم از این موضوع ولی من میخوام پیگیرشم نزارم بیشتردیرشه بهت درخواست ...

دمت خیبیییییلی گرممم توروخداحتمااا خبرم کن خیرببینی الهی

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز پیش رفتم دکتر غدد گفت امپول سوما عوارض زیادی داره باعث ایجاد پولیپ در روده و اینا میشه ...

چند سالته؟؟؟ توهم برای افزایش قدت میخواستی؟ من تو اینستا نگاه کردم اکثر بدنسازا میگفتن 15سال پیش میزدیمو عوارضی هم نداشت 

چشم حتمن

چشت بی اشک ایشالاااا

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
منم اینجوری هستم  خیلی ناراحتم از این موضوع ولی من میخوام پیگیرشم نزارم بیشتردیرشه بهت درخواست ...

برای دخترا مهم نیست قد 🤦‍♂️ سلیقه های پسر ها متفادته یکی بلند دوست داره یکی کوتاه ..

من هنوز ۲۰ سالمه ۱۷۰ خوردی قدمه .. دکتر رفتم گفت رشد نمیکنی .. باورزش چند سانت بلند شدم 🤦‍♂️ .. دکتر خوب میشناسی .. معرفی کنی بهم ؟

#کاربر_اقا_هستم.                    بجای زیاده گویی و تکرار مکررات لایک میکنم ❤
چند سالته؟؟؟ توهم برای افزایش قدت میخواستی؟ من تو اینستا نگاه کردم اکثر بدنسازا میگفتن 15سال پیش میز ...

نه برای خاهرم ۱۶۵

نمیدونم والا

ولی کلا هر دارویی عوارض خودشو داره

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

برای دخترا مهم نیست قد 🤦‍♂️ سلیقه های پسر ها متفادته یکی بلند دوست داره یکی کوتاه .. من هنوز ۲۰ سا ...

خب من متاهلم شوهرم راضیه ولی خودم دوس دارم بلندتر باشم سنت خوبه برای رشد حتما برو متخصص غدد و اصرار کن برات امپول سوما تجویز کنه فامیل ما واقنی بلندترم شده ددکتر خوب نمیشناسم من 12سالم بود اغاسی که تهران هست پیش اون رفتم کلی خرج کردم هیچکاری برام نکرد بیشعور حتی راهنماییمم نکرد ک برم ورزش کنم و ازاین حرفا فقط گفت ول کن دارومارو عوارض دارن همشون خودت بلند میشی 

خب من متاهلم شوهرم راضیه ولی خودم دوس دارم بلندتر باشم سنت خوبه برای رشد حتما برو متخصص غدد و اصرار ...

همسرتون که مشکلی ندارن .. شمام حساس نباش قدت کوتاه نیست .. عالیه برای خانوم .. ولی خب اگه از ۱۲ سالگی شروع می کردین حتی ورزش هم موثر بود..

من دکتر مراجعه کردم گفت صفحه های رشدم بسته شده ..(با رادیو لوژی)

فک می کنم سوما توی این حالت موثر نباشه ...

#کاربر_اقا_هستم.                    بجای زیاده گویی و تکرار مکررات لایک میکنم ❤

سلام توروخدادرخواست 

دوستی منم قبول کنید به منم خبر بدید منتظرم بخدا افسردگی گرفتم 

عزیزم نمیدونم چندتازده من اطلاعی ندارم فقط میدونم تو 45روز7سانت بلند شده اونجوریم ک من فهمیدم گفتن 6 ...

نمیدونم چرا نمیشه درخواست بدم میشه شماره اتون و بزارید یا اینکه شما درخواست بدید منتظرم 

نمیدونم چرا نمیشه درخواست بدم میشه شماره اتون و بزارید یا اینکه شما درخواست بدید منتظرم 

سلام عزیزم میدونم چن وقته از تاپیک گذشته میخاستم بپرسم براقدتون شما کاری کردین نتیجه گرفتین اگ گرفتین میشه راهنمایی کنید ❤

2790
2778
2791
2779
2792