2789
عنوان

شغل همسر

324 بازدید | 25 پست

دوستان کیا از شغل همسرشون راضی نیستم. شوهر من سر هر کاری میره همش حمالیه اخیرا تو یه شرکتی مشغول ب کار شده از 8 صب تا 8 شب اولش ب اسم فروشندگی استخدام‌ کردن حالا تو این سرما شده پیک موتوری. شب هممیاد خونه شامشو میخوره و خواب حوصله دو تا بچشم نداره چ برسه به من خسته شدم نه تفریحی نه میتونیم جایی بریم شغلش رو اعصاب و اخلاق همسرم هم تاثیر گذاشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکثرا  خونم  و در اختیار خونواده  

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹

مهندس برق نیروگاه 

بد نیست ولی حقوقش خیلی هم زیاد نیست 

الان دیگه همه شغل ها همینن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

خب تو این وضعیت کرونا که جایی نمیشه رفت تفریحی نمیشه کرد.الانم زندگی انقدر سخت شده،باید سپاسگذار همسرت باشی و بهش آرامش بدی.خب همه ۸ صبح میرن سرکار ۸ شب میان خونه دیگه.خداروشکر کن 

من شوهرم تا ۵عصر سرکاره بعذش یه شام و استراحت میره با دخترم بازی میکنه و بعد میخوابونه بعذشم میره سراغ درس و مشقش.منم که هیچی تا هم حرفشو میزنم میگه توانم در حد اینه که برای دخترم وقت بزارم تو فعلا صبرکن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست