2777
2789
عنوان

قرص وروژست

101421 بازدید | 115 پست

ماه اوله که دارم مصرف میکنم،فکر میکردم با مصرفش دیگه پریود نمیشم ولی با چند روز تاخیر پریود شدم که چند روزه اولش لکه بینی بود بعد زیاد شد ،۷،۸ روزم هست هنوز تموم نشده طبیعیه؟

وای منم همین مشکلم دارم من اصلا از روز چهارم خونریزیم کم میشه ولی ایندفعه فاجعه شده روز پنجم عییین روز اول خونریزی دارم ، برای شما چند روز بعد قطع شد؟؟؟ میترسم مجبور شم به زور قرص قطع کنم

وای منم همین مشکلم دارم من اصلا از روز چهارم خونریزیم کم میشه ولی ایندفعه فاجعه شده روز پنجم عییین ر ...

شما از روز چندم‌سیکلتون شروع کردین؟من از دکتر پرسیدم گفت چون از روز ۲۰ سیکلت شروع کردی اینطوری شده گفت قرصو قطع کنم هر ۸ ساعت یه دونه مفنا میک اسید بخورم بعد از ۴،۵ روز دوباره شروع کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از روز چندم‌سیکلتون شروع کردین؟من از دکتر پرسیدم گفت چون از روز ۲۰ سیکلت شروع کردی اینطوری شده گ ...

به من گفتن نباید قطع بشه قرص ، یعنی سه ماه بدون وقفه هر شب باید بخورم من باره دومه این قرص رو مصرف میکنم دفعه ی قبل پریودمو قطع کرد کلا اما اینبار اینقدر شدید شدم که خدا می‌دونه و قطع هم نمیشه امروز روز ششم هفتم سیکلمه و بی وقفه خونریزی دارم عین روز اول خون روشن و قرمز ، دیگه جون نمونده به نظرت این خونریزی طبیعیه اخه؟

به من گفتن نباید قطع بشه قرص ، یعنی سه ماه بدون وقفه هر شب باید بخورم من باره دومه این قرص رو مصرف م ...

من اولین ماهیه که دارم میخورم فکر کنم بهتر اینه که از اولین روز پریود خورده شه ولی دکتر من اینو نگفت منم دو سه هفته بعد از پریود شروع کردم حالا نمیدونم شما از کی شروع کردی،ولی دقیقا منم مثل شمام هر روز بیشتر میشد حالا از دیروز قطع کردم قرصو مفنامیک اسیدم خوردم یه مقدار احساس میکنم کمتر شده،حالا بازم شما از دکتر خودتون بپرسین ببین چی میگه

من اولین ماهیه که دارم میخورم فکر کنم بهتر اینه که از اولین روز پریود خورده شه ولی دکتر من اینو نگفت ...

چی بگم والا به من گفتن نباید قطع کنم کلا قرص رو گفتن تحت هر شرایطی بخورم

شما کیست دارین؟پیش کدوم دکتر میرین؟

ارخ عزیزم من آندومتریوز دارم البته دوبار خوب شد دوباره دراومد با همین قرص وروژست هم تحت درمانم الان کیستم از بین رفته ده سانت بود و بدترین دوران زندگیم بود از بس درد داشتم دو هفته قرص رو قطع کردم و برگشت دکترم مجددا تجویز کرد و گفت یک سال باید مصرف کنم من پیش دکتر نسرین امیری میرم به جرات میتونم بگم کارش عالیه از خیلی از دکترای بالاشهر تهران کارش بهتر بود

ارخ عزیزم من آندومتریوز دارم البته دوبار خوب شد دوباره دراومد با همین قرص وروژست هم تحت درمانم الان ...

یادم چند وقت پیش باهاتون صحبت کردم شما هم انگار با خوردن قرص خونریزیتون قطع نمیشد چیکار کردین خونریزیتون قطع شد؟واقعا کیست ۱۰ سانت با وروژست خوب شد؟دکترتون جراحی لاپاراسکوپیم انجام میده

یادم چند وقت پیش باهاتون صحبت کردم شما هم انگار با خوردن قرص خونریزیتون قطع نمیشد چیکار کردین خونریز ...

خود به خود قطع شد ، بله با قرص خوب میشه اگه دکترتون خوب باشه ولی مصرف قرصتون نباید قطع بشه چون برمیگرده برای منو همین دکتر امیری خوب کرد الآنم قرص رو دارم ادامه میدم ، برای منم اوایل جراحی نوشت چون اوایل کیستم به این قرص واکنش نمی‌داد حتی آزمایشی جراحی هم انجام دادم که برم برای جراحی اما طی چند ماه دیدیم یک سانت یک سانت داره کوچیک میشه و نهایتا ازبین رفته فعلا

خود به خود قطع شد ، بله با قرص خوب میشه اگه دکترتون خوب باشه ولی مصرف قرصتون نباید قطع بشه چون برمیگ ...

خداروشکر که از بین رفت،پیش همین دکتر میخواستین عمل کنین؟ببخشید هی میپرسم چون میخوام اگه جراحی نیاز بود یه بیمارستان دولتی عمل کنم دنبال یه دکتر خوبم هزینه عمل بیمارستان خصوصی خیلی زیاده برای من

خداروشکر که از بین رفت،پیش همین دکتر میخواستین عمل کنین؟ببخشید هی میپرسم چون میخوام اگه جراحی نیاز ب ...

اگه قرار بود عمل بشم آره پیش همین میرفتم ولی خب رفع شده و الان فقط تحت نظرم 

خود به خود قطع شد ، بله با قرص خوب میشه اگه دکترتون خوب باشه ولی مصرف قرصتون نباید قطع بشه چون برمیگ ...

سلام امیدوارم هنوز سایت بیاین،بازم ازتون سوال داشتم،میخواستم بدونم شما بدون وقفه میخورین قرصو یعنی اینطوری نیست که ۶ ما بخورین چند ماه نخورین دوباره شروع کنین،بعد وقتی پریودتون قطع شد دیگه لکه بینی یا حالت های پریود نداشتین،من الان ۶ ماهه دارم میخورم ۳ماهه پریود نشدم امروز یه مقدار کم لکه بینی و حالت پریود دارم میخواستم ببینم طبیعیه یا  اگر پریود شدم باید قطع کنم‌قرصرو،ابان وقت سونو و دکتر دارم ممنون میشم اگر جواب بدین