2777
2789
عنوان

خواب

197 بازدید | 32 پست

بچهها من ديشب خواب ديدم بزرگ ترين ارزوم براوده شده ازي طرف خيلي خوشحالم ميگم شايدبالاخره قرارحاجت روا بشم از ي طرف يادم مياد ك ميگفتن خواب زن چپه توروخداراهنماييم كنين

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

يني امكانش هس تعيبربشه؟

بسپار به خدا و ایمانت را قوی کن چرا نشه ان شاالله به صلاحته و تعبیر میشه ...فقط از خدا بخواه و بهش ایمان داشته باش و شک هایی که ته دلت هست را کنار بزن وبه قدرت خدا اعتماد کن

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
بسپار به خدا و ایمانت را قوی کن چرا نشه ان شاالله به صلاحته و تعبیر میشه ...فقط از خدا بخواه و بهش ا ...

عزیزم من ی خوابمو واسه دو نفر تعریف کردم یکی گف تعبیر میشه یکی گف ن تعبیر نداره .چیکار کنم ب نظرت؟؟

تعبیر داره؟؟

عزیزم من ی خوابمو واسه دو نفر تعریف کردم یکی گف تعبیر میشه یکی گف ن تعبیر نداره .چیکار کنم ب نظرت؟؟ ...

هیچوقت خواب خوب یا بدتون را واسه کسی نگید خوب باشه یه وقت بد واست تعبیر کنند و خوابت تعبیر نشه بد باشه هم سریع تر تعبیر میشه.... تو به خدا بسپار و صدقه بده 

گفتن ب کسی تعبیر خوابو باطل میکنه؟؟

میگند به کسی بگی خوب باشه تعبیر نمیشه و بد باشه سریع تعبیر میشه

وقتی خواب میبینید صدقه بدید و به خدا اعتماد کنید فقط همین