2777
2789
عنوان

😍عاشقانه😍

145 بازدید | 11 پست

عشق نياز به هيچ تعريف و توصيفی ندارد،

عشق به خودی خود يك دنياست.

يا درست در مركزش هستی،

يا خارج از آن، در حسرتش...❤💋

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

مرس مرس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

براوو

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

من عشقم 🤭منو میگین؟😍😂💔

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
من عشقم 🤭منو میگین؟😍😂💔

یس😆

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
یس😆

انه ضایع گفتین 

حداقل ی جوری میگفتین من خودم نفهمم😂🌹

این دفعه یه جوری بگین ک خودم متوجه نشم🙏🏻😂

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
انه ضایع گفتین  حداقل ی جوری میگفتین من خودم نفهمم😂🌹 این دفعه یه جوری بگین ک خودم متوجه نشم ...

ببخشید ادبیاتم ضعیفه خو😂😂😂

سعی خودمو میکنم ولی چه کنم تیز هوشی😉😜

ببخشید ادبیاتم ضعیفه خو😂😂😂 سعی خودمو میکنم ولی چه کنم تیز هوشی😉😜

فداتبشم توقع نداشتم😂🌹🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز