2777
2789

من به چشم نظر خیلی معتقد نبودم 

اون روز همسرم برام گوشی خرید 

تو‌ مهمونی زنداییم دید یه جوری گفت خوشبحالت منم می‌خرم و فلان داشت خودشو میکشت بخدا

دقیقا چند ساعت بعدش با نامزدم سر چیز الکی که بهونه‌گرفت دعوایی کردیم الان دو روزه حرف نمیزنیم 

چی کار کنم من 

خیلی حالم بده 

برو اشتی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند دود کنید عزیزم 

منم نامردم خیلی خیلی زن دوسته همه حسودیشون میشه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

منم خیلی اعتقاد دارم خیلی خیلی معتقدم

متاسفانه ادم چشم شور کمم نیس

شماهم خوشیاتونو با کسی درمیون نزارید اصلا از نامزدت جلو کسی حرف نزن

من دارم جدا میشم ۲۰ درصدش بخاطره چشم مردمه

نهایت خوشبختی داشتن خداییه که از رگ گردن به من نزدیکتره⛓💚

اَللّهُمَّ ذَا السُّلْطانِ الْعَظیمِ وَالْمَنِّ الْقَدیمِ وَالْوَجْهِ الْکَریمِ ذَا الْکَلِماتِ التّامّاتِ وَالدَّعَواتِ المُسْتَجابات عافِ فُلاناً مِنْ اَنْفُسِ الْجِنِّ وَ اَعْیُنِ الاِْنْسِ ) .

خدایا ای صاحب سلطنت بزرگ و نعمت دیرین و ذات بزرگوار و صاحب کلمات تام و تمام و دعاهای مستجاب شده عافیت ده فلانی را از نفسهای جنیان و چشم مردم.....به جای فلانا اسم خودت را بگو بنت و اسم مادرت

هرجا میرید نمک بریز تو جیبت و اسفند دود کن 

من با مامانم مبخوایتم برم تولد یکی من یکم خط چشم و کرم و ریمل و رژلب زده بودم من خیلی عادیم ولی تا دست به صورتم میبرم زمین تا اسمون عوض میشم 

هرکی رد میشد یه نگاهی میکرد منم لباسم از اونا بود که کمربند داره من کمرم باریکه دور کمرم ۸۰ ولی پاهام درشته 

تابستون بود یه مانتو جلو باز مشکی پوشیده بودم این لباسمم قرمز بود یه جوراب شلواری مشکی و کفش قرمز پاشته نصبتا بلند و شال قرمز 

همین جوری هی نگاه میکرد منو 😑

حالم گرفته بود حالت تهوع داشتم اومدم خونه یدونه اسفند مامانم دود کرد باورت میشه انرژی بد ازم گرفته شد بدو بدو اومدم شام خوردم😐😑

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

حالا گوشی چی گرفتی اسی ازش راضی هستی؟ منم تازه یکی گرفتم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
شئایومی اره عالیه 

شیامی نوت چند مدل چی من سامسونگ a11 گرفتم