2789
عنوان

16سالگی

151 بازدید | 7 پست

سلام من یک دختر ۲۲سالم که به اصرار پدرم۱۶سالگی به اولین خواستگارم جواب مثبت دادم اما خب دوسش نداشتم و خیلی بچه بودم و یک سری مشکلات که به مرور زمان و بزرگتر شدن من حل شد شوهرم ۶سال از خودم بزرگتره و چندین بار همون سالهای اول میخاست عروسی کنه و من نمیزاشتم چون واقعا آمادگیشو نداشتم و بچه بودم الآنم که دیگه آمادگیشو پیدا کردم و از طرفی خیلی طول کشیده نزدیک ۶ساله کرونا اومده و همه به ما فشار میارن که چرا عروسی نمیکنید و حرف مردم چی و اینا .من اصلا پشیمون نیستم از اینکه عروسی نکردم این باعث شد راحت درسمو بخونم و دارم لیسانس میگیرم و بچه هم که قاعدتاً عروسی نکردیم خداروشکر دیگه کسی بهمون گیر نمی‌ده بچه ندارید ولی خب خودم دلم میخاد کرونا تموم بشه عروسی کنم چون فک میکنم آمادگیشو دارم دیگه ولی مردم ولکن ما نیستن و اطرافیانم هم حرف مردم خیلی براشون مهمه اما من نه لطفاً نظر خودتونو بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به حرف مردم کاری نکن بعدا پشیمون بشی، اگه عروسی گرفتن برات مهمه بیخیالش نشو وایسا بعد کرونا! چون چیزیه که بعدا هر کی عروسی بگیره تو دوباره یادت میفته و غصه میخوری و حسرتش فراموش شدنی نیست و هی میزنی تو سر شوهرت

صبر کن کرونا داره میره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏