2777
2789
عنوان

عمل اسلیو معده

9205 بازدید | 51 پست

سلام خانما من قدم ۱۵۸ وزنم ۸۴ و ۳۷ سالمه و دوتا پسر دارم از وقتی یادم میاد در حال رژیم بودم اما همیشه مقطعی لاغر بودم و دوباره چاق شدم الانم واقعا دیگه نه جسمم نه اعصابم تحمل نداره 

اگر کسی تجربه ای از اسلیو داره لطفا بگه ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۴ پاه پیش اسلیو کردم سوالت چیه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دوست من با دکتر محسن میرحسینی عمل کرد خیلی کارشون حرفه ای

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)

مامان من بای پس کرد ۳۹ سالش بود خیلی کم کرد ۳۰ کیلو سریع هم خوب شد فقد وقتی مرخص شد یکی دو روز درد داشت اصلا نمیتونست بخوره میل هم نداشت سریع کم میکرد شما اگه میخوای بای پس کن اسلیو مال اوناس که میخوان خیلی کم کنن سوالی داشتین بپرسین

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
چند وقته عمل کردن؟  بازگشت وزن نداشته؟  یا اینکه عوارض خاصی؟

حدودا چار ماهه

۱۶،۱۷ کیلو کم کرده. 

نه خداروشکر هیچ عوارضی نداشته واقعا چاقی براشون خطرناک تر بود به خصوص تو سن بالا البته بگم ما هم خیلی تحقیق کردیم برای دکتر ایشون 7000 عمل موفق داشتن و خوبیش این بود بیمه مقداری از هزینه عمل رو داد چون اگر اشتباه نکنم ایشون با همه بیمه ها کار میکنن

عملا نیاز به غذا خیلی کم میشه در حد سه تا قاشق توی یه وعده بدون اینکه احساس گرسنگی
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

دوست من با دکتر محسن میرحسینی عمل کرد خیلی کارشون حرفه ای

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
من ۴ پاه پیش اسلیو کردم سوالت چیه

سلام ممنون که جواب دادی

ببین من ۹۷ کیلو بودم بیچاره شدم تا بتونم در عرض ۶ ماه برسم به ۸۴ ولی اعصابم ضعیف شده واقعا دیگه نمیکشم 

یکی از دوستام بهم گفت چرا میخوای انقدر خودتو عذاب بدی ۲۰ کیلو کم کنی دوباره برگرده بخور بشی ۱۰۰ کیلو برو راحت میلاد عمل اسلیو کن 

مبخوام بدونم این عاقلانه ست؟ برگشت نداره؟ عوارض؟ اشتهای من خیلی زیاده و کلا به خوردن علاقه زیادی دارم آیا واسه من فایده ای داره این عمل؟ 

اسلیو مال اوناس که بالای ۱۰۰ وزن دارن  عوارضش هم بستگی به خودت داره مثلا مامان من سنگ صفرا در ...

شما داری برعکس می گی 

بایپس از اسلیو قویتره چون روده هم کوتاه میشه و جذب کمتره 

بازگشته اسلیو بیشتره

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
اسلیو مال اوناس که بالای ۱۰۰ وزن دارن  عوارضش هم بستگی به خودت داره مثلا مامان من سنگ صفرا در ...

نه عزیزم اشتباه میکنی اتفاقا بای پس برای وزن های بالاست من ۴ ماه پیش تسلیو کردم ۹۱ کیلو بودم با قد ۱۶۶

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ممنون که جواب دادی ببین من ۹۷ کیلو بودم بیچاره شدم تا بتونم در عرض ۶ ماه برسم به ۸۴ ولی اعصابم ...

عزیزم‌منم شرایط شما رو داشتم ب علاوه مشکل متابولیسم سال ها رژیم و ورزش و قرص و...الان ک عمل کردم فوق العاده راضی ام الان وزنم ۶۹ شده