2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پلوپز تفال دارم. تازه عروسم. خیلی خیلی خیلی راضی هستم فقط داخل اون پلو درست میکنم. پلو و سوپ و بخارپز و آرام پز و کیک رو تا حالا امتحان کردم باهاش عالی بوده. مال من اون مدل مشکی رنگش هست 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊
من پلوپز تفال دارم. تازه عروسم. خیلی خیلی خیلی راضی هستم فقط داخل اون پلو درست میکنم. پلو و سوپ و بخ ...

عزیزم مبارکت باشه😍منم دیروز تفال خریدم امیدوارم خوب باشه و راضی باشم منم

عزیزم مبارکت باشه😍منم دیروز تفال خریدم امیدوارم خوب باشه و راضی باشم منم

مبارک باسه من خدایی خیلی راضی هستم کدوم مدلش رو خریدی. چقدر شده قیمتش؟ 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊
مرسی عزیززم  مدل rk7058 دومیلیون و صدوسی وهشت -_-

مبارکت باشه گلم اصلا پشیمون نمیشی خیلی خوبه من مشکی همین رو دارم دقیقا فقط فکر میکنم مال من آرام پز هم داره آور اشتباه نکنم 

مبارکت باشه گلم اصلا پشیمون نمیشی خیلی خوبه من مشکی همین رو دارم دقیقا فقط فکر میکنم مال من آرام پز ...

فدات عزیزم یکی منم ارامپز داره 

اولش مشکیشو میخواستم بردارم یکم کار باهاش احساس کردم گیج میشم فروشنده درست نتونست توضیح بده سفیدشو خریدم فقط مهم بود پخت تاخیری و ارامپزم داشته باشه که این مدلشم داشت خداروشکررر،تفال اتوشو دارم خیلی راضیم امیدوارم از پلوپزشم راضی باشم

فدات عزیزم یکی منم ارامپز داره  اولش مشکیشو میخواستم بردارم یکم کار باهاش احساس کردم گیج میشم ...

بله اتوی تفال خیلی خوبه. از اینم راضی خواهی بود فقط خواستی پلو بزاری اگر هر چند تا پیمانه برنج ریختی مثلا 5 پیمانه باید 6 پیمانه آب بریزی. فقط یک پیمانه اضافه تر باشه آبش. خواستی ته دیک هم درست کنی وقتی پلو آماده شد یکم روغن بریز دورش بزن رو گزینه bake ی تایم 30 دقیقه ای نهایتا 45 دقیقه ای بده عالی میشه 

بله اتوی تفال خیلی خوبه. از اینم راضی خواهی بود فقط خواستی پلو بزاری اگر هر چند تا پیمانه برنج ریختی ...

واااای ممنون که بهم یاد دادی دوست مهربون همش باخودم میگفتم از کی یادبگیرم ته دیگ توش درست کنم