2777
2789

کلا عنوان تاپیکا شده سوال امتحانی

مگه نمیدونستی امروز امتحان داریییییی؟؟؟

بدبخت ماها تو مدرسه با بدبختی یه تقلب میکردیم این انصاف نیست😒

بشین درستو بخون بچه

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

چش چش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بیا اینو حالی من کن 

پوووف

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پای موبایلن  اینا میتونن درس بخونن . همینجوری میشه که مسئول بیسواد تحویل جامعه داده میشه

نکه خودت داری الان اورانیوم غنی میکنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بچه های فامیل دیوونم کردن باید امتحان ریاضی و شیمی و فیزیک من پاسخگو باشم خجالتم نمیکشن

بخدا که منم هرهفته باید امتحان ریاضی دوپایه رو بدم😑بنظرم معلم خصوصی میشدم درامدش بهتر بود

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

زودتر دی تموم بشه راحت بشم از امتحان های بچه های فامیل

دیشب خواهرم پیام زد بچه سرایدارمون امتحان داره کمک کن گفتم این رو دیگه نمیکشم توان ندارم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷