aysan912 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 393 عنوان چه عجیب 71 بازدید | 6 پست خواب دیدم عروسیمه لباس عروس پوشیدم آماده شدم همه داشتن آماده میشدن داماد نمیدونستم کیه اما نیومد به جشن پشیمون شده بود عروسی بهم خوردانقدر ناراحت شده بودم تو خواب تعبیرشم هرچی میزنم پیدا نمیکنم کسی میدونه ؟ 1399/10/22 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 صدقه بده انشالله خیره و تعبیر خیلی خوبی داره بزرگترین دشمن هرکس خودشه
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 خواب زن چپهازدواج میکنی بعد شوهرتم از خوشحالی با کله میاد پیشت😀 مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7533 خواب زن چپه ازدواج میکنی بعد شوهرتم از خوشحالی با کله میاد پیشت😀 خواب ظن چپه !!!! •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51110 خواب زن چپه ازدواج میکنی بعد شوهرتم از خوشحالی با کله میاد پیشت😀 اون خواب ظن که چپه نه زن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 خواب ظن چپه !!!! همون حالا مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 اون خواب ظن که چپه نه زن همون حالل🤣 مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین