2777
2789
عنوان

به رو بیارم یا بیخیال باشم

134 بازدید | 12 پست

سلام خانواده همسرم از کوچیک تا بزرگ همه دروغگو و پنهانکار و دورو هستن که البته همه با هم هماهنگ هستن خیلی تابلو هس نمیدونم چه برخوردی باهاشون داشته باشم به روشون بیارم یا نه وایسم به دروغ هاشون گوش کنم میدونم اگه بهشون بگم واسه توجیح یه دروغ دیگه میگن یا پنهان میکنن نگم بهشون میگن خره نمیفهمه بزار بگیم حالیش نیست که اینطور به شخصیت من دارن توهین میکنن چیکار کنم به نظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونواده همسرم منم همین مدلی اند من عین خیالم نمیاد ولی منم باهاشون رو راست نیستم از خودشون یاد گرفتم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خانواده شوهر منم همینن من اصلا محلشون نمیذارم حتی ازشوهرمم پنهان میکنن اصلا برام مهم نیست

اخه احساس میکنم اینجوری احساس زرنگی میکنن منم خنگ فرض کردن اونا حتی شوهرمم همینطورن

اصلا این کار رو نکن به رو آوردن خیلی اشتباهه ،مادر من یه عمری با دروغهای خانواده شوهرش ساخت ولی قربونش برم فقط نیگاشون میکنه محل سگ بهشون نمیده به رو آوردن واسه آدم های دو رو و دروغگو اشتباهه 

عزیزم فقط نیگاشون کن و حرص نخور برای خودت زندگی کن

ما باید یاد بگیریم تا ازمون نخواستن نظر ندیم شما هم هیچ کاری نداشته باش چون فایده نداره

خونواده همسرم منم همین مدلی اند من عین خیالم نمیاد ولی منم باهاشون رو راست نیستم از خودشون یاد گرفتم ...

ولی من از این زورم میگیره که منو شوهرم خیلی باهاشون صداقت داریم ولی واسه اونا مادرشوهرم پنهان کاری میکنه ولی اگه خبری واسه ما باشه میزاره کف دست دختراش 

اصلا این کار رو نکن به رو آوردن خیلی اشتباهه ،مادر من یه عمری با دروغهای خانواده شوهرش ساخت ولی قربو ...

من که نظر نمیدم مثلا میگه دخترم خواهرشوهراش اومدن واسش اسباب کشی کردن خودش میگه کارگر گرفتم آدم نمیدونه چی بگه اخه اصلا واسه من مهم نیس کی کمکش کرده

بیخیال شو  تو که نمیتونی اونا رو اصلاح کنی فقط اینجوری اعصاب و روان خودت رو بهم میریزی

اره بخدا حسابی ریختم بهم یکی دوبار هم ضایع شدن ولی مثل اینکه عادت دارن همچین نماز و روزه هاشون و صدقه هاشون به جا هس که آدم شک میکنه بهشون

ولی من از این زورم میگیره که منو شوهرم خیلی باهاشون صداقت داریم ولی واسه اونا مادرشوهرم پنهان کاری م ...

عزیزم شما عین خودش برخورد کن این طوری راحتی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...