خانمها من پریودی هام معمولا منظم بین ۲۸ تا ۳۰ بود همیشه هم چند روز زودتر لکه بینی دارم دیروز روز ۳۱ پری من بود یک هفته یعنی از ۲۷ پریودم کمر درد شدید داشتم البته شبها وقت خواب بیشتر بود و ترشحات کم، حالت ابکی اما دردشکمی و سینه نداشتم و از دیروز یعنی ۳۱ پری لکه بینی دارم اونم خیلی کم شاید تا امروز اندازه ۲ قطره لکه بینی شده باشه ولی درد شکمی اصلا ندارم فقط بالای نافم تیر میکشید ودرد داشتم امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود به نظرتان احتمال داره بار دار باشم ؟؟؟کسی تجربه ای داره ؟اونم با بی بی چک منفی 😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا هرچه زودتر باردار شی. منم منتظرم و میدونم انتظار خیلی سخته. ببخشید مشکل خاصی دارین؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نه ندارم. من تنبلی خفیف دارم. ۵،۶ ماهه اقدام. این ماه که دکترم نبود و بدون دارو اقدام کردم. توکلم به خداست. انشالله خدا هیچکس رو در انتظار بچه نذاره و بزودی دامن همه رو سبز کنه 🤲🏼🤲🏼